Geri bildirim APK nedir?

Barış Çakar

Picopat
Merhaba arkadaşlar, farklı bir cihazda buldum SS i yok fakat indirilenlerde geri bildirim APK vardı örnek olarak kendimdekini koyayım bunun gibi aynı ama geri bildirim APK bu da bir virüs müdür?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-09-02-20-05-20-288_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-09-02-20-05-20-288_com.instagram.android.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, farklı bir cihazda buldum SS i yok fakat indirilenlerde geri bildirim APK vardı örnek olarak kendimdekini koyayım bunun gibi aynı ama geri bildirim APK bu da bir virüs müdür?
@AnotherJourney hocam merhaba bu farklı bir cihaz ve sanki bir şeyler daha yazıyordu kaynak kısmında falan sanırım ama tam hatırlamıyorum bunun hakkında bir fikriniz var mı bu da aynı şey midir yoksa

Emin misin hocam bence koymaması gerekiyor.
Koyuyor hocam uygulama içine Xiaomi ama bu zaten eski hard reset attım cihaza

@AnotherJourney hocam merhaba bu farklı bir cihaz ve sanki bir şeyler daha yazıyordu kaynak kısmında falan sanırım ama tam hatırlamıyorum bunun hakkında bir fikriniz var mı bu da aynı şey midir yoksa

Koyuyor hocam uygulama içine Xiaomi ama bu zaten eski hard reset attım cihaza
Hocam telefonun paket yükleyici diye bir uygulaması var zaten ama APK olarak bulunuyorsa virüstür yüksek ihtimalle.

Hocam bu resmini koyduğum benim kendi cihazım zaten ben o dosyayı sildim bir arkadaş onun bir reklam virüsü olduğunu söyledi ben o dosyayı silip hard reset attım telefona
Olabilir. Silip Hard reset attıysan zaten sıkıntı olmaz. Paket Yükleyici diye bir dosya telefonun zaten kendi paket yükleyicisi var. Büyük olasılıkla virüs.

Hocam telefonun paket yükleyici diye bir uygulaması var zaten ama APK olarak bulunuyorsa virüstür yüksek ihtimalle.
Hocam evet bu konuyu konuşmuştuk reklam virüsü demiştiniz annemin telefonunda da buna benzer olarak geri bildirim APK vardı bu da aynı şekilde virüs müdür ben sildim direkt bir sorun var mıdır diye sormak istedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı