1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 30 Nisan 2021 #1 Silinip geri dönüşüm kutusuna gönderilen uygulamalar, geri dönüşüm kutusundayken yer kaplar mı? Geri dönüşüm kutusunda 30 GB'lık çöp dosyalar var. Bu dosyalar HDD'de yer kaplıyor mu? Kaplamıyorsa geri dönüşüm kutusunda dosya saklamak mantıklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
Silinip geri dönüşüm kutusuna gönderilen uygulamalar, geri dönüşüm kutusundayken yer kaplar mı? Geri dönüşüm kutusunda 30 GB'lık çöp dosyalar var. Bu dosyalar HDD'de yer kaplıyor mu? Kaplamıyorsa geri dönüşüm kutusunda dosya saklamak mantıklı mı?
V viperx Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 442 Çözümler 2 30 Nisan 2021 #21 KeremK58 dedi: Tamam kardeşim silmezsen silme klasörü sanki benim içinmi siliyorsun amma uzattın tamam. Temp klasörünü silmek kötü veya zararlı bir şey değil Tamam? Genişletmek için tıkla... Niye sinirlendin ki? Seni terslemiyorum sadece gereksiz olduğunu savundum. Artı 0 Eksi
KeremK58 dedi: Tamam kardeşim silmezsen silme klasörü sanki benim içinmi siliyorsun amma uzattın tamam. Temp klasörünü silmek kötü veya zararlı bir şey değil Tamam? Genişletmek için tıkla... Niye sinirlendin ki? Seni terslemiyorum sadece gereksiz olduğunu savundum.
KeremK58 Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 279 30 Nisan 2021 #22 viperx dedi: Niye sinirlendin ki? Seni terslemiyorum sadece gereksiz olduğunu savundum. Genişletmek için tıkla... Yani kötü düşündürecek bir tepki verdiysem kusura bakma ancak en basit bir şey de bu kadar uzatılmazdı bence Artı 0 Eksi
viperx dedi: Niye sinirlendin ki? Seni terslemiyorum sadece gereksiz olduğunu savundum. Genişletmek için tıkla... Yani kötü düşündürecek bir tepki verdiysem kusura bakma ancak en basit bir şey de bu kadar uzatılmazdı bence
V viperx Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 442 Çözümler 2 30 Nisan 2021 #23 KeremK58 dedi: Yani kötü düşündürecek bir tepki verdiysem kusura bakma ancak en basit bir şey de bu kadar uzatılmazdı bence Genişletmek için tıkla... Sorun yok. İyi forumlar. Artı 0 Eksi
KeremK58 dedi: Yani kötü düşündürecek bir tepki verdiysem kusura bakma ancak en basit bir şey de bu kadar uzatılmazdı bence Genişletmek için tıkla... Sorun yok. İyi forumlar.
atacan57 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 118 Çözümler 1 1 Mayıs 2021 #24 Yer kaplar. Artı 0 Eksi