Geri yükleme noktasından sonra uygulamalar çalışmıyor

Ambeon

Decapat
Katılım
26 Aralık 2020
Mesajlar
195
Çözümler
1
Yer
mersin pozcu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
4+4 2400 mhz
Ekran kartı
GeForce 210
Anakart
G41M-Combo
İşlemci
İntel core 2 duo
Dün saat 3 gibi sistem geri yükleme noktası oluşturmuştum bir şey deneyecektim denediğim şey işe yaramadığı için geri yükleme noktasından sistemi eski haline getirdim fakat şu an bilgisayarım açıldı uygulamaların çoğu açılmıyor Discord, Spotify, Steam, LoL gibi vesaire vesaire bazıları hata veriyor bazıları tepki vermiyor yardımcı olursanız sevinirim.
 
Sistem geri yükleme sonrasında bazı uygulamalar çalışmayabilir. Sistem uygulamalarında sorun yaşamıyorsanız diğer uygulamalarınızı silip tekrar yükleyin.

Denedim örneğin Discord .NET Framework başlatılamadı hatası veriyordu son sürümde olmasına rağmen sildim yükledim hala aynı sorun var.
 
Her bir program için hata alıyorsanız bunu ayrı ayrı hangi programda hangi hatayı verdiğini detaylıca paylaşırsanız çözümü için yardımcı olalım.

League of Legends hiç tepki vermiyor yönetici olarak çalıştır dedim o da olmadı, Spotify açılıyor fakat siyah ekranda kalıyor exit deyip çıktığında da görev yöneticisinde hala çalışıyor gösteriyor.
Need for Speed hot pursuit directory creation error veriyor. The Amazing Spider-Man'de de yine aynı .NET Framework başlatılamadı hatası alıyorum. Origin de internet bağlantısı olmasına rağmen could not connect internet hatası alıyorum.
Spotify'ı sildim geri yükledim şimdi otomatik indirme başarısız webden indirme başlatabilirsiniz dedi onu başlattım şimdi.
Her bir program için hata alıyorsanız bunu ayrı ayrı hangi programda hangi hatayı verdiğini detaylıca paylaşırsanız çözümü için yardımcı olalım.
@Recep Baltaş abi bir el atabilir misin rica etsem.
Hiç konu hakkında bilgisi olan yok mu?
 

Geri
Yukarı