Çözüldü Get ciminstance WIN32_WINsat RTX 3050 skoru iyi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MelihAYAR

Centipat
Daha fazla  
1752246019180.png

Arkadaşlar test yapayım dedim böyle bir şey çıktı sebebini öğrenebilir miyim?
Sistem özellikleri.
RTX 3050 lapotop GPU.
Intel i5-12450H
16 GB RAM.
500 GB SSD var.
Bana bu skor düşük geldi sebebini merak ettim.

Çözüm
WinSAT skorlarına göre sistemin işlemci ve bellek performansı oldukça yüksek. Ancak grafik skoru 4.6 gibi düşük bir değerde kalmış. Bu, testin entegre grafikle yapılmış olabileceğini gösteriyor. RTX 3050 gibi bir kartın gerçek performansı Direct3D skorunda daha net ortaya çıkar. Grafik sürücüsünün güncel olup olmadığını kontrol etmek faydalı olabilir.
WinSAT skorlarına göre sistemin işlemci ve bellek performansı oldukça yüksek. Ancak grafik skoru 4.6 gibi düşük bir değerde kalmış. Bu, testin entegre grafikle yapılmış olabileceğini gösteriyor. RTX 3050 gibi bir kartın gerçek performansı Direct3D skorunda daha net ortaya çıkar. Grafik sürücüsünün güncel olup olmadığını kontrol etmek faydalı olabilir.

Çözüm
Winsat skorlarına göre sistemin işlemci ve bellek performansı oldukça yüksek. Ancak grafik skoru 4.6 gibi düşük bir değerde kalmış. Bu, testin entegre grafikle yapılmış olabileceğini gösteriyor. RTX 3050 gibi bir kartın gerçek performansı Direct3D skorunda daha net ortaya çıkar. Grafik sürücüsünün güncel olup olmadığını kontrol etmek faydalı olabilir.

Doğru söylüyorsun teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı