iamshared
Hectopat
- Makaleler
- 1
Merhaba bugün bir dolandırıcılık yöntemi fark ettim ve bu yönteme kanabilecek arkadaşlara yönelik bu konuyu açmaya karar verdim. Daha önce de aynı isimle dolandırıcılık yapan olmuş.
Site ilanlitex.com diye bir site ve HP Pavilion laptop satılıyor. Fiyatı 5000TL
sıfırı 11.000 TL olan cihazı 5 bine satmak gerçekten çok inandırıcı 
İlanda bir fatura resmi eklenmiş ama Antalya'da öyle bir mahalle yok neyse parayı get hesabına göndersem 5 bin çöp olacak. Uzun lafın kısası bu tarz sitelere itibar etmeyiniz arkadaşlar gerçekten çok artmış bu tarz şeyler. Bir get yöntemine güveniyordum ona da güvencim kalmadı
Merak eden varsa ilanın linki: HP Gaming Pavilion Laptop GTX1660Ti 16GB Ram Türkiye'nin Ücretsiz İlan Ve Online Alışveriş Sitesi - X Lite
Site ilanlitex.com diye bir site ve HP Pavilion laptop satılıyor. Fiyatı 5000TL
İlanda bir fatura resmi eklenmiş ama Antalya'da öyle bir mahalle yok neyse parayı get hesabına göndersem 5 bin çöp olacak. Uzun lafın kısası bu tarz sitelere itibar etmeyiniz arkadaşlar gerçekten çok artmış bu tarz şeyler. Bir get yöntemine güveniyordum ona da güvencim kalmadı
Merak eden varsa ilanın linki: HP Gaming Pavilion Laptop GTX1660Ti 16GB Ram Türkiye'nin Ücretsiz İlan Ve Online Alışveriş Sitesi - X Lite
Son düzenleyen: Moderatör: