grc8213 Megapat Katılım 17 Kasım 2011 Mesajlar 382 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 25 Mayıs 2012 #1 Arkadaşlar Flash Player son sürümünü yükledim ama hâlâ bu sorunu alıyorum. Iexplorer ve Chrome olmak üzere her ikisindede problem var ?
Arkadaşlar Flash Player son sürümünü yükledim ama hâlâ bu sorunu alıyorum. Iexplorer ve Chrome olmak üzere her ikisindede problem var ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 26 Mayıs 2012 #2 Hangi sitede bu sorunu alıyorsun ? Zira Flash Player yüklettirmeye çalışan zararlı siteler var. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Mayıs 2012 #3 Chrome ile alıyorsan sorun sitede demektir. Zira Flash, Chrome'un bir parçası olarak geliyor... Güncelleme: Facebook'ta bu yazıyorsa bilgisayarınıza virüs bulaştırmaya çalışıyorlar. Artı 0 Eksi
Chrome ile alıyorsan sorun sitede demektir. Zira Flash, Chrome'un bir parçası olarak geliyor... Güncelleme: Facebook'ta bu yazıyorsa bilgisayarınıza virüs bulaştırmaya çalışıyorlar.