GetBoost nedir?

@312971 nin yazılımından mı bahsediyorsun?

Arkada çalışan, gereksiz yere RAM yiyen uygulamaları kapatır. Gereksiz dosyaları siler…. Kısaca FPS artırmak için kullanabilirsiniz.
Arka planda çalışan uygulamarın hepsini Windows 10 da kapatmıştım 11 e geçince bu ayarı göremedim. Denetim masasındaki başlangıçta başlatılan gereksiz uygulamaları da kapattım geçici dosyalar klasörünü düzenli temizliyorum bunun dışında extra bir şey varmı? Önerir misiniz yüklemem konusunda?

Arka planda çalışan uygulamarın hepsini Windows 10 da kapatmıştım 11'e geçince bu ayarı göremedim. Denetim masasındaki başlangıçta başlatılan gereksiz uygulamaları da kapattım geçici dosyalar klasörünü düzenli temizliyorum bunun dışında extra bir şey var mı? Önerir misiniz yüklemem konusunda?

Benim yazılımım, kendisi Windows'un telemetrisini kapatmadan tut, %10 FPS artışı sağlıyor. Programın yararlı özellikleri var, denemeni öneririm.

Sistemim güncel 11. Nesil İ7 RTX ekran kartım var sizce yinede gerekiyor mu? Aşırı terimsel kelimelerden anlamam biraz daha açıklar mısın rica etsem?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı