Getcontact güvenilir mi?

Atahan Kutlu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi sosyaller. Annem reklamda görüp meraktan indirmiş ve hesap açmış, uygulamada rehbere erişimi falan da kabul etmiş. Sonra bana söyledi böyle böyle bir uygulama varmış sen biliyor musun diye. Ben de ismini daha önceden duymuştum ve çoğu kişi güvenilir değil diyordu. Ben de bu yüzden direkt uygulama izinlerini devre dışı bıraktım ve uygulamayı sildim fakat uygulama içerisinden hesap silme gibi bir şey var mı diye bakmak aklıma gelmedi. Şimdi uygulamayı tekrar indirip hesabı silmeye çalışmak mantıklı mı yoksa zaten telefondan sildiğim için daha başka bir şey yapmama gerek yok mu? Ayrıyeten şimdi hem annemin numarası hem de rehberinde kayıtlı ben dahil diğer kişilerin numaraları şu an havuza düşmüş mü oldu? Herhangi bir sorun yaşar mıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Getcontact mantığı dediğiniz gibi havuz sistemiyle çalışıyor. Siz indiriyorsunuz sizin rehberinizdeki numaralar nasıl kayıtlıysa o şekilde düşüyor. X tanıdığınız indiriyor onda nasıl kayıtlıysa o şekilde düşüyor derken bir sistem oluşuyor. Bence kendi rehberimdeki kişileri sadece adıyla kaydediyorsak sorun yok, ancak yakınlık derecemize göre veya lakap şeklinde kaydediyorsak niye bizim kaydettiğimiz biçimde başkası bunu görebilsin ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı