Güvenilir değil çok şikayet var.GetContact'ta tüm izinlere izin verirsem rehberim paylasılır mı?
Bizzat kullanmadım fakat herkes paylaşılır diyor. Eğer numaranız kayıtlıysa silinmesi için sitesine gittiğiniz bir uygulama. Paylaşılıyordur. Mantıken uygulamanın amacını yerine getirmesi için bu izinlere sahip olması gerekiyor fakat bence bu hiç güvenli değil ben önermem. Şuanda bir patlak vermedi ama her an bilgiler satılabilir.GetContact'ta tüm izinlere izin verirsem rehberim paylasılır mı?
GetContact'ta tüm izinlere izin verirsem rehberim paylasılır mı?
Peki ben bir suça karışmış olur muyumBizzat kullanmadım fakat herkes paylaşılır diyor. Eğer numaranız kayıtlıysa silinmesi için sitesine gittiğiniz bir uygulama. Paylaşılıyordur. Mantıken uygulamanın amacını yerine getirmesi için bu izinlere sahip olması gerekiyor fakat bence bu hiç güvenli değil ben önermem. Şuanda bir patlak vermedi ama her an bilgiler satılabilir.
Nasıl olsa uygulama yapıyor bunuPeki ben bir suça karışmış olur muyum
Suça karıştırmaya yetecek kadar izni (arama yapabilir ve yönetebilir) var, ancak bunu yapacağını sanmıyorum. Bence rehberindeki kişilerin bilgilerini, son aramalarındaki kişileri, konuştuğun süreyi, konuşma kaydını toplayıp satıyor olabilir. Bu saydıklarımın hepsi için izin veriyorsun uygulamaya.Peki ben bir suça karışmış olur muyum
Nasıl olsa uygulama yapıyor bunu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.