1-2 yıl falan önce getcontact kullanmıştım. Instagram'da Burak diye takipçisi fazla olan biri reklamını yapmıştı meraktan bakmıştım. Şimdi aklıma geldi bu uygulama herhangi bir sıkıntı çıkarır mı bana? Olcaksa en fazla ne olur?
Sanmıyorum. OLursa en fazla yabancı ülkelerden ararlar. Onlara söv gitsin.1-2 yıl falan önce getcontact kullanmıştım. Instagram'da Burak diye takipçisi fazla olan biri reklamını yapmıştı meraktan bakmıştım. Şimdi aklıma geldi bu uygulama herhangi bir sıkıntı çıkarır mı bana? Olcaksa en fazla ne olur?
Uygulamaya giriş yaptığında bazı izinler istiyor, rehber izni gibi. O izinleri vermezsen pek sorun olmaz.1-2 yıl falan önce getcontact kullanmıştım. Instagram'da Burak diye takipçisi fazla olan biri reklamını yapmıştı meraktan bakmıştım. Şimdi aklıma geldi bu uygulama herhangi bir sıkıntı çıkarır mı bana? Olcaksa en fazla ne olur?
Ha ben açmasamda arkadaşım açtığı için bende kayıt olmuş olucaktım yaniUygulamaya giriş yaptığında bazı izinler istiyor, rehber izni gibi. O izinleri vermezsen pek sorun olmaz.
Verdiysen rehberindeki kişi ve numaralar uygulamaya kayıt oluyor.
Arkadaşın açtıysa ve izin verdiyse seni nasıl kaydettiği görünür o kadar.Ha ben açmasamda arkadaşım açtığı için bende kayıt olmuş olucaktım yani
Spam numarayı açarsam virüs falan yermiyim. Ya da ne yapmam lazım açarsaEn fazla spam numaralardan aranırsınız bir de premiuma sahip kişiler milletin sizi nasıl kaydettiğini görecek.
1-2 yıl falan önce getcontact kullanmıştım. Instagram'da Burak diye takipçisi fazla olan biri reklamını yapmıştı meraktan bakmıştım. Şimdi aklıma geldi bu uygulama herhangi bir sıkıntı çıkarır mı bana? Olcaksa en fazla ne olur?
Yükledim sonra direk kaldırdımHiçbir şey olmaz. İnsanlar, senin başkalarınn telefonunda hangi isimle kaydedildiğini görebilir sadece o kadar. İstersen kaldırabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.