Çözüldü Getcontact Premium üyeliği nasıl iptal edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Çözdüm teşekkürler!

Lanet olası seyı ben de iptal edemıyorum.
Bu lanet olası uygulamanın aboneliğini tamamen kaldırmak için şu sayfada:

Aboneliği kaldırmak için bak dikkat et bu sayfaya buradan tıklamasan ilginç bir şekilde gözükmüyor. Buradan tıklayınca aboneliği yapmış olduğum telefonda direkt GetContact uygulaması karşına çıkacak. Oradan yönet dedikten sonra kaldırmak için bir alan çıkacak tıklayıp kaldırabileceksin direkt. Ondan sonra da ödeme yöntemleri sayfasından kartını direkt kaldırabilirsin dostum. Kolay gelsin!

fea9ce8d-8d16-4bdd-b625-094f1efed288.jpg
Çözdüm teşekkürler!

Lanet olası seyı ben de iptal edemıyorum.
Bu lanet olası uygulamanın aboneliğini tamamen kaldırmak için şu sayfada:

Aboneliği kaldırmak için bak dikkat et bu sayfaya buradan tıklamasan ilginç bir şekilde gözükmüyor. Buradan tıklayınca aboneliği yapmış olduğum telefonda direkt GetContact uygulaması karşına çıkacak. Oradan yönet dedikten sonra kaldırmak için bir alan çıkacak tıklayıp kaldırabileceksin direkt. Ondan sonra da ödeme yöntemleri sayfasından kartını direkt kaldırabilirsin dostum. Kolay gelsin!

fea9ce8d-8d16-4bdd-b625-094f1efed288.jpg

Çözüm
Çözdünüz mü?

Bu linke tıkla giriş yap.
Bende 7 günlük 1 TL'ye yaptım. Abonelik devam etmesin diye seçenek yok uygulamada.
Bu linkten numaran ile giriş yapıyorsun. Telefondan kare kodu okutup whatsapa kod yolluyor oradan giriş yapabiliyorsun PC de.
Giriş yaptıktan sonra sağ üstte hesabına tıkla hesap ayarlarına tıkla.
Üyeliğini seç. Altında silik bir şekilde iptal et var. Ona bas. Üyeliğin süre sonunda sonlanacaktır şeklinde iptal edilecek. Ben PC'den giriş yaparak hallettim. Telefondan da olur. Tarayıcı üzerinden.

Sanal kartla almıştım. Kart bilgilerini kaydetmiş. Onu silemiyorum. Gerçi önemli değil sanal kart ama yine de kart bilgilerini kaydetmesini istemiyorum.

Bu linke tıkla giriş yap.
Bende 7 günlük 1 TL'ye yaptım. Abonelik devam etmesin diye seçenek yok uygulamada.
Bu linkten numaran ile giriş yapıyorsun. Telefondan kare kodu okutup whatsapa kod yolluyor oradan giriş yapabiliyorsun PC de.
Giriş yaptıktan sonra sağ üstte hesabına tıkla hesap ayarlarına tıkla.
Üyeliğini seç. Altında silik bir şekilde iptal et var. Ona bas. Üyeliğin süre sonunda sonlanacaktır şeklinde iptal edilecek. Ben PC'den giriş yaparak hallettim. Telefondan da olur. Tarayıcı üzerinden.

Sanal kartla almıştım. Kart bilgilerini kaydetmiş. Onu silemiyorum. Gerçi önemli değil sanal kart ama yine de kart bilgilerini kaydetmesini istemiyorum.

Ben iptal et kısmını bir türlü göremiyorum, sayfanın neresinde acaba?

Selam dostlar. Yaklaşık 5 dakika önce çok komik bir çözüm yoluna ulaştım. Getcontact uygulamasında hangi Gmail hesabını kullanıyorsanız Google Play'e o hesaptan girin, abonelikler kısmında gözükecektir. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Bu linkten hesabınıza giriş yapıp aboneliklerden yenilemeyi kapatabilirsiniz. Getcontact web sitesinde öyle bir menü yok. Ayrı bir siteden ulaşılıyor ben PC'den girerek iptal etmiştim. 7 günlük ücretsiz denemeyi kullandım sonra karttan ücret alacaktı iptal etmezsek. Sanal kart olduğundanalamayacaktı ama deneyecektir.

Kısacası abone olmak saniyelik ama iptal etmek için farklı yollardan dolaştırıyorlar. Doğru siteye ulaşıp silebildim. Premium. Getcontact sitesinde sanırım. Bir de getcontactweb var oradan uyguylamayı tarayıcıdan kullanabiliyoruz ama hesap detaylarına da girsek orada abonelikle ilgili bir ayar yok. Bilerek oraya koymamışlar. Şansa Google'dan arayarak buldum premium alırmış gibi girip kaldırmıştım aboneliği. Bir deneyip çıkacaktım bende uğraşmıştım. Bunlara elizi uzatıp kolunuzu kaptırıyorsunuz bu tarz siteler işte.

Bazı alışveriş siteleride böyle. Siparişi verirken her yol açık kolay basit. Siparişi iptal ederken ya da iade ederken kimseye ulaşamayabiliyorsunuz gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı