Getcontact'ten telefon numarası nasıl kaldırtılır?

Leasap

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşlarımdan aldığım bazı duyumlara göre getcontact da benim de numaram kayıtlıymış ve
Ben bunun olmasını istemiyorum bunu nasıl kaldırabilirim herhangi bir talep atabilir miyim kendilerine?

Üyelik açıp tüm etiketlerinizi kaldırıp kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. En sağlıklısı o olacaktır.

• İlk olarak Getcontact uygulamasını açın.
  • Ayarlar bölümüne gelin.
  • "GetContact Hakkında" bölümüne girin.
  • "Hesap Ayarları" adlı kısma dokunun.
  • "Hesabı sil" seçeneğine basın.
  • İşlemi onaylayın.
  • İşlem tamamlanmış olacaktır.
  • Eğer google ile bağlıysa da google hesabından çıkış yapmayı da deneyebilirsiniz
  • Kaynak:Getcontact Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Üyelik açıp tüm etiketlerinizi kaldırıp kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. En sağlıklısı o olacaktır.
Bu sefer benim indirmemle benim kayıtlı kişilerimi çekerler

Herhangi bir hesabım yok.

Arkadaşın hesabı yok, sadece isim eklenmiş.

Hesabınız yoksa isminiz çıkmıyor diye düşünüyorum.

Hesabınız yok ise isim ekleyebiliyor herhangi biri.

Daha önce sorgulanmamış olması yeterli.

dediğim şekilde yapabilirsiniz.

Arkadaşın hesabı yok, sadece isim eklenmiş.

Hesabınız yok ise isim ekleyebiliyor herhangi biri.

Daha önce sorgulanmamış olması yeterli.

@efeCanDeYeter dediğim şekilde yapabilirsiniz.
Ben direkt uygulamada kişisel numaramın bulunmasını istemiyorum ve yasal olarak buna böyle bir izin vermedim bu büyük bir problemdir.

Ben direkt uygulamada kişisel numaramın bulunmasını istemiyorum ve yasal olarak buna böyle bir izin vermedim bu büyük bir problemdir.

Uygulamanın konsepti bu, tanımadığınız kişileri bulmak. Dediğim gibi isterseniz gidip bu konu hakkında mail atabilirsiniz.

Dediğim gibi isterseniz gidip bu konu hakkında mail atabilirsiniz.
Deneyeceğim bakalım. Uygulamanın konsepti pek beni ilgilendirmiyor açıkçası Ben uygulamaya kayıt bile olmadım hiç bir izin dahi vermedim benim numaramı kime sorarak uygulamaya veya bu konsepte dahil ediyorlar anlayamadım ve bunu yüksek ihtimal ile başka insanlara da yapıyorlardır... Ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…