Merhaba arkadaşlar,
Arkadaşlarımdan aldığım bazı duyumlara göre getcontact da benim de numaram kayıtlıymış ve.
Ben bunun olmasını istemiyorum bunu nasıl kaldırabilirim herhangi bir talep atabilir miyim kendilerine?
Bu sefer benim indirmemle benim kayıtlı kişilerimi çekerlerÜyelik açıp tüm etiketlerinizi kaldırıp kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. En sağlıklısı o olacaktır.
Herhangi bir hesabım yok.
- İlk olarak Getcontact uygulamasını açın.
- Ayarlar bölümüne gelin.
- "GetContact Hakkında" bölümüne girin.
- "Hesap Ayarları" adlı kısma dokunun.
- "Hesabı sil" seçeneğine basın.
- İşlemi onaylayın.
- İşlem tamamlanmış olacaktır.
- Eğer google ile bağlıysa da google hesabından çıkış yapmayı da deneyebilirsiniz
- Kaynak:Getcontact Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?
Hesabınız yoksa isminiz çıkmıyor diye düşünüyorumBu sefer benim indirmemle benim kayıtlı kişilerimi çekerler
Herhangi bir hesabım yok.
Arkadaşım çıkıyor diye gösterdi, galiba beni kayıt edip kullanan başkalarından dolayı görünüyor fakat ben istemiyorum ki.Hesabınız yoksa isminiz çıkmıyor diye düşünüyorum
- İlk olarak getcontact uygulamasını açın.
- Ayarlar bölümüne gelin.
- "Getcontact hakkında" bölümüne girin.
- "Hesap ayarları" adlı kısma dokunun.
- "Hesabı sil" seçeneğine basın.
- İşlemi onaylayın.
- İşlem tamamlanmış olacaktır.
- Eğer Google ile bağlıysa da Google hesabından çıkış yapmayı da deneyebilirsiniz.
- Kaynak:Getcontact Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?
Hesabınız yoksa isminiz çıkmıyor diye düşünüyorum.
Ben direkt uygulamada kişisel numaramın bulunmasını istemiyorum ve yasal olarak buna böyle bir izin vermedim bu büyük bir problemdir.Arkadaşın hesabı yok, sadece isim eklenmiş.
Hesabınız yok ise isim ekleyebiliyor herhangi biri.
Daha önce sorgulanmamış olması yeterli.
@efeCanDeYeter dediğim şekilde yapabilirsiniz.
Ben direkt uygulamada kişisel numaramın bulunmasını istemiyorum ve yasal olarak buna böyle bir izin vermedim bu büyük bir problemdir.
Deneyeceğim bakalım. Uygulamanın konsepti pek beni ilgilendirmiyor açıkçasıDediğim gibi isterseniz gidip bu konu hakkında mail atabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.