Getir kurye olmak mantıklı mı?

yusuffgucclu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendi kurye motorum var ama Yemeksepeti Vigo pakettaksiye başvuru yaptım ve geri dönüş sağlanmadı. Ben de onlar dönene kadar (eğer beğenirsem çalışmaya devam ederim) getirin küçük depolarından birisinde onların motoru ile kuryelik yapacağım. Getirde çalışan arkadaşlar önerir mi? Daha önceden çalışanlar değerlendirip kendi yorumunu yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kendi kurye motorum var ama Yemeksepeti Vigo pakettaksiye başvuru yaptım ve geri dönüş sağlanmadı. Ben de onlar dönene kadar (eğer beğenirsem çalışmaya devam ederim) getirin küçük depolarından birisinde onların motoru ile kuryelik yapacağım. Getirde çalışan arkadaşlar önerir mi? Daha önceden çalışanlar değerlendirip kendi yorumunu yazarsa sevinirim.

Dostum düzenli çalışmayla çok sağlam rakamlar kazanırsın
Getir firması genel olarak fena değil.

Açıkçası kazandığın miktar, şayet düzenli ve yoğun çalışırsan oldukça fazla olacaktır. Ama bunun yanında eksi taraflarını da göz önünde bulundurmak gerekir. Örneğin, trafik. Motorcular için ekstra daha fazla dikkat etmek gerekiyor ve trafikte çok daha fazla sorun yaşıyorlar. Bunun yanında kuryelik, bayağı bayağı yorucu bir iş. Ekstra olarak çalışma saatleri de normalden fazla. Getir ise fena bir firma değil, tercih edilebilir. Artıları ve eksileri göz önüne bulundurarak tercih yapman yararına olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı