Getir'de başkası tarafından yapılan alışveriş iade edilebilir mi?

SaviaSora

Decapat
Daha fazla  
Bugün öğlen saatlerinde telefonuma 2 tane üst üste bildirim geldi. 2 tane ergen benim Getir hesabimi kullanarak 3000 liralık alisveris yapmıslar. İşin komik tarafı kendi adreslerini girmişler😃.
Garibimler canları dondurma cekmis galiba, ne kadar Magnum var hepsinden almıslar 6 tane de Dominos pizza söylemişler. Tüm cihazlarımı formatladım, sifrelerimi değiştim bu arkadaşların bilgileri için Getir'e yazdım. Şimdi bekliyorum bankayı aradım paramı iade ederler mi, ederlerse kaç gün beklerim ortalama? Buna benzer durum yaşayıp bankadan parasını alabilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

Bugün öğlen saatlerinde telefonuma 2 tane üst üste bildirim geldi. 2 tane ergen benim getir hesabimi kullanarak 3000 liralık alisveris yapmıslar. İşin komik tarafı kendi adreslerini girmişler😃.
Garibimler canları dondurma cekmis galiba, ne kadar magnum var hepsinden almıslar 6 tane de Dominos pizza söylemişler. Tüm cihazlarımı formatladım, sifrelerimi değiştim bu arkadaşların bilgileri için Getir'e yazdım. Şimdi bekliyorum bankayı aradım paramı iade ederler mi, ederlerse kaç gün beklerim ortalama? Buna benzer durum yaşayıp bankadan parasını alabilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

Evlerini basın😀

Şimdi getir geri dönüş yaptı. Aramamalarına rağmen aradık ulaşamadık yazmışlar.

Hocam 5 ay önce benim de başıma böyle durum gelmişti kart bilgilerimi çalıp yabancı siteden alışveriş yapmışlardı.
Bende aldıkları yere mail attım 2 hafta sonra paramı gönderdiler.
Size önerim sanal kart kullanmanız Online alışverişlerde sanal kart kullanın.

Hocam 5 ay önce benim de başıma böyle durum gelmişti kart bilgilerimi çalıp yabancı siteden alışveriş yapmışlardı.
Bende aldıkları yere mail attım 2 hafta sonra paramı gönderdiler.
Size önerim sanal kart kullanmanız Online alışverişlerde sanal kart kullanın.

Hocam getir aradı beni dün 22:30 gibi. Bankaya aramamı şu an sistemlerinde bir sorun olduğu için para iadesi başvurusu oluşturamadıklarını söylediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı