F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 8 Mayıs 2022 #11 siriius dedi: Kuryeye yazık olur bence. Tabii zamanında Amazon'dan 1 tane Popkek'te alabiliyordunuz. Hemde ücretsiz kargo. Genişletmek için tıkla... Hala alabiliyorsun.
siriius dedi: Kuryeye yazık olur bence. Tabii zamanında Amazon'dan 1 tane Popkek'te alabiliyordunuz. Hemde ücretsiz kargo. Genişletmek için tıkla... Hala alabiliyorsun.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #12 eth dedi: Gofretini getirir. Nasıl bi cevap bekliyorsun anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam diyelim ki kuryesiniz. Birisinin şipariş ettiği şey ise fotoğraftaki ve sadece 1 tane. Ne hissedersiniz o an? Dosya Ekleri OIP.jpg 6,4 KB · Görüntüleme: 33
eth dedi: Gofretini getirir. Nasıl bi cevap bekliyorsun anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam diyelim ki kuryesiniz. Birisinin şipariş ettiği şey ise fotoğraftaki ve sadece 1 tane. Ne hissedersiniz o an?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 8 Mayıs 2022 #13 Prime olan alsın. BGSGP dedi: Hocam diyelim ki kuryesiniz. Birisinin sipariş ettiği şey ise fotoğraftaki ve sadece 1 tane. Ne hissedersiniz o an? Genişletmek için tıkla... Hocam kuryenin yararına olur zararına olmaz. Kuryeler paket başı ücret aldığı için hem daha hafif bir paket taşıyacak hem de para kazanacak.
Prime olan alsın. BGSGP dedi: Hocam diyelim ki kuryesiniz. Birisinin sipariş ettiği şey ise fotoğraftaki ve sadece 1 tane. Ne hissedersiniz o an? Genişletmek için tıkla... Hocam kuryenin yararına olur zararına olmaz. Kuryeler paket başı ücret aldığı için hem daha hafif bir paket taşıyacak hem de para kazanacak.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 8 Mayıs 2022 #14 BGSGP dedi: Birisinin şipariş ettiği şey ise fotoğraftaki ve sadece 1 tane. Ne hissedersiniz o an? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey hissetmezdim. Benim işim bu; o fotoğraftakinden 1 tane de olsa, kolilerce de olsa getirmez zorundayım ve bundan para kazanıyorum. Bundan sinir olunacağını, sipariş verene tekme tokat dalınması gerektiği düşünen falan varsa yaşı maksimum 13'tür.
BGSGP dedi: Birisinin şipariş ettiği şey ise fotoğraftaki ve sadece 1 tane. Ne hissedersiniz o an? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey hissetmezdim. Benim işim bu; o fotoğraftakinden 1 tane de olsa, kolilerce de olsa getirmez zorundayım ve bundan para kazanıyorum. Bundan sinir olunacağını, sipariş verene tekme tokat dalınması gerektiği düşünen falan varsa yaşı maksimum 13'tür.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 8 Mayıs 2022 #15 F 16 Fighting Falcon dedi: Prime olan alsın. Eki Görüntüle 1381989 Hocam kuryenin yararına olur zararına olmaz. Kuryeler paket başı ücret aldığı için hem daha hafif bir paket taşıyacak hem de para kazanacak. Genişletmek için tıkla... Nestle 1927'nin fiyatı iyiymiş bu arada alınır en ucuz Migros'ta var 50 kuruş fark var 10 tane alsan 5TL fark yapar.
F 16 Fighting Falcon dedi: Prime olan alsın. Eki Görüntüle 1381989 Hocam kuryenin yararına olur zararına olmaz. Kuryeler paket başı ücret aldığı için hem daha hafif bir paket taşıyacak hem de para kazanacak. Genişletmek için tıkla... Nestle 1927'nin fiyatı iyiymiş bu arada alınır en ucuz Migros'ta var 50 kuruş fark var 10 tane alsan 5TL fark yapar.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 8 Mayıs 2022 #16 siriius dedi: Kuryeye yazık olur bence. Tabii zamanında Amazon'dan 1 tane Popkek'te alabiliyordunuz. Hemde ücretsiz kargo. Genişletmek için tıkla... Hala alınabiliyor aldım hatta.
siriius dedi: Kuryeye yazık olur bence. Tabii zamanında Amazon'dan 1 tane Popkek'te alabiliyordunuz. Hemde ücretsiz kargo. Genişletmek için tıkla... Hala alınabiliyor aldım hatta.