F 16 Fighting Falcon
Kilopat
- Makaleler
- 2
Kuryeye yazık olur bence. Tabii zamanında Amazon'dan 1 tane Popkek'te alabiliyordunuz. Hemde ücretsiz kargo.
Hala alabiliyorsun.
Kuryeye yazık olur bence. Tabii zamanında Amazon'dan 1 tane Popkek'te alabiliyordunuz. Hemde ücretsiz kargo.
Hocam diyelim ki kuryesiniz. Birisinin şipariş ettiği şey ise fotoğraftaki ve sadece 1 tane. Ne hissedersiniz o an?Gofretini getirir. Nasıl bi cevap bekliyorsun anlamadım.
Hocam diyelim ki kuryesiniz. Birisinin sipariş ettiği şey ise fotoğraftaki ve sadece 1 tane. Ne hissedersiniz o an?
Hiçbir şey hissetmezdim. Benim işim bu; o fotoğraftakinden 1 tane de olsa, kolilerce de olsa getirmez zorundayım ve bundan para kazanıyorum.Birisinin şipariş ettiği şey ise fotoğraftaki ve sadece 1 tane. Ne hissedersiniz o an?
Prime olan alsın.
Eki Görüntüle 1381989
Hocam kuryenin yararına olur zararına olmaz. Kuryeler paket başı ücret aldığı için hem daha hafif bir paket taşıyacak hem de para kazanacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.