Getir'in sahte indirimleri

Makaleler
6
Yer
Starling City
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci;
R5 5600 - 4.7 GHz OC

Fan;
ID-COOLING SE-224-XT White

Anakart:
Gigabyte B550M DS3H

Ekran Kartı;
PowerColor Red Devil RX 6900 XT

Bellek;
GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16

Depolama SSD;
Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s
Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s
Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s

Kasa/Güç Kaynağı;
Revenge Beyaz Terranova
MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold
Meslek
Green Arrow
Hafta içinde kampanyalar kısmına girdiğimde hafta sonu %50 indirim görüyorum. Hafta sonu tekrar kontrol ettiğimde ise hafta içi %50 indirim diyor. Bu indirimi yakalamak mümkün değil.

Zaten yakaladığın indirimlerde yakaladığın ordanda olmuyor değişik bir sistemi var. Amaç ayağıma gelsin yoksa uyguna falan geldiği yok.

:D Keşke sadece onunla bitse indirim için gerekli şartları sağladığın halde kullanmana izin vermiyor. Getir bizimlen eğlenir.

Hafta içinde kampanyalar kısmına girdiğimde hafta sonu %50 indirim görüyorum. Hafta sonu tekrar kontrol ettiğimde ise hafta içi %50 indirim diyor. Bu indirimi yakalamak mümkün değil.
Bence de yalan ilk siparişe 60 indirim var diyor nakit ve kredi kartı denedim indirim falan yok.

Moov kullanırken benden önceki öküz el frenini hayvan gibi çektiği için el freni inmiyordu, hatta parmağımın ucu bildiğin göçük olmuştu zorlarken, aradığımda biraz daha denememi söylediler sonra baktılar olmuyor teknik servis göndereceğiz sizin de kullanımınızı sıfırlayıp kupon tanımlayacağız demişlerdi, ben kullanıma 70TL para ödedim kuponu da 25TL tanımlamışlar, hiçbir şeyime yaramadı. Getir avrupaya ağırlık vermekten TR'yi unutuyor galiba. Avrupada'da yapsınlar böyle şebeklikleri de göreyim, nasıl siliyorlar piyasadan.

2021'e kadar güzel indirimler ve kampanyalar oluyordu, sık sık yemek siparişi ve market alışverişi için kullanıyordum.
2022'de ürünlerin fiyatı marketin fiyatını geçti üstüne teslimat ücreti çok arttı. Kampanyanlar da işe yarar değildi. Bir mantığı kalmadı.
2023'te veriler çalındı ben de uygulamayı zaten kullanmıyorum diye hesabı kalıcı olarak sildim.

2021 sonrası Getir pişmanlıktır. Yemeksepeti zaten verileri oyuncak etti üstüne arayüz berbat. Hala geçerli indirimler sunan sadece Trendyol Yemek kaldı. 123'lük menüyü 83'e yedim.

2021'e kadar güzel indirimler ve kampanyalar oluyordu, sık sık yemek siparişi ve market alışverişi için kullanıyordum.
2022'de ürünlerin fiyatı marketin fiyatını geçti üstüne teslimat ücreti çok arttı. Kampanyanlar da işe yarar değildi. Bir mantığı kalmadı.
2023'te veriler çalındı ben de uygulamayı zaten kullanmıyorum diye hesabı kalıcı olarak sildim.

2021 sonrası Getir pişmanlıktır. Yemeksepeti zaten verileri oyuncak etti üstüne arayüz berbat. Hala geçerli indirimler sunan sadece Trendyol Yemek kaldı. 123'lük menüyü 83'e yedim.

İlk zamanlarda minimum getirme ücreti 25 TL idi. İlk siparişinde 25 TL'ye 20 TL indirim yapıyordu ve getirme ücreti yoktu. O zaman 5 TL'ye 4 tane donmuş küçük pizza almıştım. Getirme ücreti ve minimum sepet tutarı yükseldikçe yükseldi. Asgari ücret artıyor diye olmalı. Kampanyalar da eskisi gibi iyi değil. Kullanılabilirliği pek kalmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı