Gıda GetirYemek BurgerKing 2 Al 1 Öde!

İndirim filan yok. BK'den Tok eden menü alıyorum. Dev kutu patates, 16 soğan halkası ekliyorum. Üzerine her zaman kupon bulup 230TL civarlarına alıyorum. Whooper Jr, Chicken Royale, 4 soğan halkası ve 1 litre içecekle geliyor. Yani toplamda 20 soğan halkalı devasa bir menü 230 civarlarına gelirken bu menü alınmaz.
Nasıl o fiyatlara yakalıyorsunuz hocam?

Maydanozu 2 al 1 öde kampanyası daha ucuz ve çok daha iyi. 2 tane küçük tavuk için çok fazla.

Bu menüler MC 'de 149 TL değil mi ?
200 TL 'ye gidin bütün kızarmış tavuk alın yanında lavaş veriyorlar.
hatta 180 TL falan genelde tavuk kalan 20 TL 'ye de çok seviyorsanız patates alın evde kızartın yiyin.
Yoğurt vardır evde bir de ayran yapın 2 kişi tıka basa doyarsınız.

İndirim filan yok. BK'den Tok eden menü alıyorum. Dev kutu patates, 16 soğan halkası ekliyorum. Üzerine her zaman kupon bulup 230TL civarlarına alıyorum. Whooper Jr, Chicken Royale, 4 soğan halkası ve 1 litre içecekle geliyor. Yani toplamda 20 soğan halkalı devasa bir menü 230 civarlarına gelirken bu menü alınmaz.
hocam sizden görüp dediğiniz menüyü birebir 200 tl ye sipariş ettim migros yemeğe girdim 100 tl indirim vermiş 3lü whooper jr 260 tl ye geliyordu ama yapacak bir şey sipariş ettik bi kere migrostaki kuponun süreli olması kötü olmuş

hocam sizden görüp dediğiniz menüyü birebir 200 tl ye sipariş ettim migros yemeğe girdim 100 tl indirim vermiş 3lü whooper jr 260 tl ye geliyordu ama yapacak bir şey sipariş ettik bi kere migrostaki kuponun süreli olması kötü olmuş
20 soğan halkası 3 Whooper Jr'dan daha doyurucu oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı