yunusebaran
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM
- Meslek
- 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist
Getlocalzone, yurtdışında yaşayan ve düzenli olarak Türkiye'ye gelenlerin ya da sık sık yurtdışına seyahat edenlerin, bu seyahatleri sırasında başkaları için ürün getirip Türkiye'deki alıcılara ulaştırmasını sağlayan bir hizmet.
Daha önce bu platform üzerinden bir parfüm sipariş etmiştim ve gerçekten çok ucuza gelmişti. Şimdi ise bilgisayar parçaları almayı düşünüyorum. Ancak bunlar pahalı ürünler olduğu için açıkçası biraz çekiniyorum. Diğer taraftan, eğer ürünler sorunsuz bir şekilde elime ulaşırsa, ciddi anlamda kârlı/tasarruflu olacağım.
Bu konuda ne dersiniz?
Aranızda Getlocalzone ile bu şekilde, özellikle pahalı ürünler getirtmeyi deneyen var mı?
Daha önce bu platform üzerinden bir parfüm sipariş etmiştim ve gerçekten çok ucuza gelmişti. Şimdi ise bilgisayar parçaları almayı düşünüyorum. Ancak bunlar pahalı ürünler olduğu için açıkçası biraz çekiniyorum. Diğer taraftan, eğer ürünler sorunsuz bir şekilde elime ulaşırsa, ciddi anlamda kârlı/tasarruflu olacağım.
Bu konuda ne dersiniz?
Aranızda Getlocalzone ile bu şekilde, özellikle pahalı ürünler getirtmeyi deneyen var mı?