Getmobil telefon alınır mı?

kemal parlak

Kilopat
Merhaba. Ben taksitle telefon almak istiyorum. Bu yüzden Getmobil'i buldum yenilenmiş iPhone 14 Pro almak istiyorum. Mükemmel derecesinde alacağım sizce almak mantıklı mı aranızda alan var mı ve alan varsa bir sorun yaşadı mı? Ayrıca alacağım cihazın değişen parçalarını Getmobil'den görebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Ben taksitle telefon almak istiyorum. Bu yüzden Getmobil'i buldum yenilenmiş iPhone 14 Pro almak istiyorum. Mükemmel derecesinde alacağım sizce almak mantıklı mı aranızda alan var mı ve alan varsa bir sorun yaşadı mı? Ayrıca alacağım cihazın değişen parçalarını Getmobil'den görebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Uzak dur.

Ben Getmobil sitesinden, Getmobil satıcısından mükemmel grade 13 Pro almıştım.

Telefon hakikaten denildiği gibiydi, sıfıra çok yakındı, pil sağlığı %100 ve pili de gidiyordu. Ama bir sorun vardı, 2 ayda bir kendi kendine yeniden başlıyordu, bu durum sıklaşmaya başladı ve ben garantiye gönderdim. Garantiye gittikten sonra 16. iş günü onararak bana geri gönderdiler. 16 iş günü ama ben yaklaşık 20 günü geçkin süredir telefonsuz kaldım. Bu durumda firmadan kimse yardımcı olmadı. Ben şikayet sitelerinde hakkımı aradım ve yasal haklarımı kullanmaktan çekinmeyeceğimi resmi bir dille ifade ettim. En son zor bela onararak gönderdiler işte. Benim için rezil bir deneyimdi.

Bence 2. el almalısın. Bu yenilenmiş telefonlar tamamen kumar. Çok fazla başın ağrır ve bekletilirsin. Bunları göze alıyorsan alabilirsin. Ben böyle olacağını bilmiyordum ama şu an telefonumdan memnunum, herhangi bir problemi yok, pil sağlığı da gayet yerinde.

Yenilenmiş telefon alınmaz.

Bir arkadaşım ucuza geliyor diye bir telefoncudan bu tip bir telefon aldı, anakartta onarılamayacak bir sorun çıktı ve çocuğun parası çöp oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı