Getmobil'den iPhone 11 alınır mı?

iPhone 11 bana yeter güç olarak gündelik kullanım vs. yeter dış görünüşü vs. hoşuma gittiği için seçtim.
  • Yenileme işleminin ne şartlar altında yapılığı bilinmiyor ondan dolayı yenilenmiş telefon önerilmez. iPhone 11 ise ömrünü çoktan tüketmiş bir telefon artık 13 bile yavaş yavaş önerilmemeye başlamışken 2025'te 11 almak ve yeni telefonmuş gibi kullanmak saçma olur.

Alternatif olarak sordum A36'nın dış görünüşü çok hoşuma gitmediği için. Yoksa biliyorum A36 60 FPS veriyor.

IPhone'nin 60 FPS'si bir başka Android hiç sevmem ama ülkenin koşulları yüzünden kullanıyorum. 11 hala alınabilir 3 4 sene performans anlamında hiçbir şey olmaz taş gibi telefondur A13 Bionic'de öyle.

IPhone'nin 60 FPS'si bir başka Android hiç sevmem ama ülkenin koşulları yüzünden kullanıyorum. 11 hala alınabilir 3 4 sene performans anlamında hiçbir şey olmaz taş gibi telefondur A13 Bionic'de öyle.

Bende öyle düşündüm ama alınmaz diyorlar bana yeter diyorum ama iadede problem yaşayabilim gibi geldi yaşayanlar var çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı