Getmobil'den yenilenmiş 14 Pro Max alınır mı?

Onada güvenilmez, yenilenmiş cihaz hiçbir türlü alınmaz.

Yenilenmiş cihaz alınmaz algısını bu işin çakallığını yapanlar çıkardı hocam. FPPRO benim güvenebileceğim güzel iş yaptığını düşündüğüm bir şirket, şans verirdim açıkçası. Benim fikrim.

Yenilenmiş olması değil konu Pro Max almka istiyorum ama 0'larda ücret pahalı.

Almak istediğiniz ürünün 0 fiyatı yüksekse 2.el dışında nasıl alacaksınız hocam? Güvendiğiniz bir telefoncuya temiz telefon düşmesini bekleyin o zaman garantili şekilde. Ne kadar fiyat kırar belli değil tabi oda.

Yenilenmiş cihaz alınmaz algısını bu işin çakallığını yapanlar çıkardı hocam. FPPRO benim güvenebileceğim güzel iş yaptığını düşündüğüm bir şirket, şans verirdim açıkçası. Benim fikrim.

Almak istediğiniz ürünün 0 fiyatı yüksekse 2.el dışında nasıl alacaksınız hocam? Güvendiğiniz bir telefoncuya temiz telefon düşmesini bekleyin o zaman garantili şekilde. Ne kadar fiyat kırar belli değil tabii oda.

Almayacaksınız. Dünyanın sonu değil. Yenilenmiş cihaz büyük kumardır nereden alırsanız alın. Aldığınız yer fark etmez istediğiniz kadar güvenin, içinde parça değişiyor sonuçta. Bu şekilde başı yanan çok insan oldu en güvenilir yerlerden alarak, bu kadar insan yenilenmiş cihaz almayın diye çakallık yapmak için söylemiyor, insanların iyiliği için uyarıyoruz. Yenilenmiş cihazlara paranızı kaptırmak yerine bir model altına sıfır veya ikinci el ürün alın en azından kumar oynamamış olursunuz. Kimse her yenilenmiş cihaz sorunludur demiyor zaten, bu işin kumarına girmeyin diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı