Getmobil'den yenilenmiş iPhone alınır mı?

9 gün oldu benim, 30güne kadar sözleşmede süreleri var, EasyCep ertesi gün kargolamıştı Getmobil'de durum nedir 2haftadan sonra kargolayabildiler mi?
hayır, biraz yakındıktan biraz bağırıştan çağırıştan sonra diğer gün paramı iade ettiler. yalvarmıştım bildiğiniz, böyle bir kurumsal bir firma :D acıyıp parayı 1 gün sonra iade ettiler.

9 gün oldu benim, 30güne kadar sözleşmede süreleri var, EasyCep ertesi gün kargolamıştı Getmobil'de durum nedir 2haftadan sonra kargolayabildiler mi?
Hocam benim telefonu 4. Gunde kargoya verdiler 5. Gunde tarafima ulasti telefonhn degisen tek parcasi batarya o da %100 gosteriyor ve orjinal parça sanirim bilinmeyen parça yada pil seviyesi - olarak gostermiyor sanirim bu sans isi biraz da

14 gün sonra telefonu 2kez çaldırıp kapattılar whatsapptan mesaj attılar :
Merhaba, Tarafınıza Getmobil'den ulaşım sağlamaktayız. siparişinizi teknik bir sorun sebebi ile iptal etmek durumundayız.‎ Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz! Tekrar görüşmek dileğiyle 🧡

Çok hızlı farkına vardılar teknik bir arıza oldugunun mükemmel bir deneyim yaşadım.

Hocam benim telefonu 4. gunde kargoya verdiler 5. gunde tarafima ulasti telefonhn degisen tek parcasi batarya o da %100 gosteriyor ve orijinal parça sanirim bilinmeyen parça ya da pil seviyesi - olarak gostermiyor sanirim bu sans isi biraz da.

Hocam taksitle almam lazım ZIP ile alacağım sorun çıkar mı sence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı