Getmobil'den Yenilenmiş S23 Ultra Alınır Mı?

Bütçe
45000

selim1192

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
45.000 TL civarında bir bütçem var, S23 Ultra almak istiyorum. Sıfır fiyatları epey uçuk olduğu için ve piyasada başka S23 Ultra bulmak zor olduğu için Getmobil’den yenilenmiş bir cihaza yönelmeyi düşünüyorum. Forumlarda “yenilenmiş alma, cart curt” vs. diyen çok kişi gördüm ama başka güvenilir yer/ilan bulamadım.
Tecrübeli olanlar paylaşırsa sevinirim:
  • Getmobil’den yenilenmiş S23 Ultra ya da başka telefon alan var mı, memnun kaldınız mı?
  • Nelere dikkat etmeliyim (garanti, pil sağlığı, kozmetik durum vs.)?
  • Güvenilir ilan/link/mağaza görürseniz atabilir misiniz? (fiyat + hangi kondisyon/garanti yazıyorsa belirtin)
Teşekkürler, önerilerinizi bekliyorum.

Link: https://getmobil.com/satin-al/cep-t...s23-ultra-256-gb-siyah-16593/?merchantId=1111

Merhaba arkadaşlar,
45.000 TL civarında bir bütçem var, S23 Ultra almak istiyorum. Sıfır fiyatları epey uçuk olduğu için ve piyasada başka S23 Ultra bulmak zor olduğu için Getmobil'den yenilenmiş bir cihaza yönelmeyi düşünüyorum. Forumlarda “yenilenmiş alma, cart curt” vs. diyen çok kişi gördüm ama başka güvenilir yer/ilan bulamadım.
Tecrübeli olanlar paylaşırsa sevinirim:
  • Getmobil'den yenilenmiş S23 Ultra ya da başka telefon alan var mı, memnun kaldınız mı?
  • Nelere dikkat etmeliyim (garanti, pil sağlığı, kozmetik durum vs.)?
  • Güvenilir ilan/link/mağaza görürseniz atabilir misiniz? (fiyat + hangi kondisyon/garanti yazıyorsa belirtin)
Teşekkürler, önerilerinizi bekliyorum.

Link: https://getmobil.com/satin-al/cep-t...s23-ultra-256-gb-siyah-16593/?merchantId=1111

Hayır tabii ki de sıfır kutulu server kayıtlı hali 35'e denk geliyor bunu almak yerine bütçe arttır Honor Magic 7 Pro al artmazsa Honor 400 ve baz model S25.

Bütçemi arttırmayı başardım ve VATAN’dan S24 Ultra aldım (sanırım sıfır). Dedikleriniz için çok teşekkürler. Ayrıca sıfır mı bi bakabilir misiniz?

Not: Satıcı VATAN’dı ama satın aldığım için gitmiş gözükebilir.

Bu kararımın yenilenmiş almaktan çok daha mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum.

Bütçemi arttırmayı başardım ve VATAN’dan S24 Ultra aldım (sanırım sıfır). Dedikleriniz için çok teşekkürler. Ayrıca sıfır mı bi bakabilir misiniz?

Bu kararımın yenilenmiş almaktan çok daha mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum.
Hayırlı olsun, 5 daha arttırıp S25 Ultra alsaydınız ya 😂😂

Hayırlı olsun ve evet sıfır.
Fakat üstteki hocamın da belirttiği gibi 5k daha fazlaya Media Markt'ta S25 Ultra var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı