GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım

Yeni sürümü buradan indirip çalıştırın.

Accept seçip sözleşmeyi kabul edeceksiniz.

GSI 1.jpg

Alttaki kısımda "..." kısımdan zip/rar dosyasının nereye çıkartmak istiyorsanız seçebilirsiniz. Tikleri işaretleyin ve Start'a basın.

GSI 2.jpg

İşlem tamamlandığında çalıştırdığınız klasör veya masaüstünde rar/zip dosyası çıkacaktır. O dosyayı altta belirtilen sitelerden birine upload edip istenildiğinde paylaşabilirsiniz.

NOT: Bu konuda paylaşacaksanız, hangi zararlı veya şüphelendiğiniz dosya vb. sorunu bildirip paylaşın.

5d48fgs4d8f.jpg

RGhost — file sharing
DATA FILE HOST - Free File Hosting
Simple File Sharing and Storage.
Dropbox
Free Cloud Storage for Files - pCloud
Google Drive - Cloud Storage & File Backup for Photos, Docs & More
(Paylaşıma açık izinleri verin)

Son düzenleme:
Denedim. Hatta aygıt yöneticisinden kaspersky'ın ethernet adaptorunude sildim.
Sadece söylenenleri yapın. Format at demeden atmayın boşuna. Denemiş olmanız yüklemeyeceğiniz anlamına gelmez.
Ayrıca bu driverları kurmanın mantığı nedir ? Yani Kaspersky'ın optimize olabilmesi için bu driverların kurulu olması mı gerekiyor ?
Hayır kurulması gerekli olduğu için verdim.
En son Kaspersky yetkililerine yazdım, hem mail, hem de Facebook adresinden. Ama cevap veren senin dışında biri olmadı malesef.
Oralardan cevap gelmez iletişim kanalı yazı ile My Kaspersky ve forum adresidir.
Aynı sorunları Kaspersky internet security versiyonunda da yapıyor. Eski sürüm 18'de bu sorun yok.
Her sürümde farklı geliştirmeler olur ve küçük sorunlar çıkması da doğaldır. Kaspersky forumunda dün AB sürümünü kurduğunuzu söylemişsiniz onu da orada dediklerimi yaparak düzelmiyorsa normal A sürümünü kurup deneyin. Orada bu kadar az mesaj yazmamı da açıkladım. Her iki yerden değil sadece bir yerden mesaj yazmaya devam ederseniz iyi olur.

Dostum sadece söylenenleri yaptım ve sonuç yine değişmedi. En sonunda Kaspersky programını sildim. Çünkü Kripto bağlantı taraması tarama yapma seçeneğini yaptığım zaman sadece Google chrome'da sitelerin hızlı açılmasını sağlıyor. Ama online oyunlarda yine sıkıntı yaşatıyor Kaspersky programı. Yani bir çok insan Kaspersky'ın bu problemini yaşıyor. Kimsede çıkıp "şundan dolayı" yapıyor demiyor. Ayrıca Systemlogu dosyasını Mykasper'ede gönderdim. Bakalım ne cevap verecekler, hala beklemedeyim. Sana da teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için...Bu arada normal A sürümünüde denedim. Yani English versiyonuydu sanırım :) Valla bana kafayı yedirtti. İnternet sağlayıcım ile 2 haftadır tartışıyorum. Netimde sorun var diye...En azından netimi neyin yavaşlattığını anladım. Sağlık olsun ben de başka bir anti-virüs alırım. Görüşmek üzere, iyi forumlar.
Bu arada sana son bir şey sormak istiyorum. Kaspersky v18 kursam v19'a göre nasıl dezavantajları olur ? Yeni çıkan virüslere karşı daha çok mu korumalı v19 ? Tam olarak avantaj içeriği nedir v19'un ?

Sana da teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için.
Rica ederim.
Kaspersky v18 kursam v19'a göre nasıl dezavantajları olur ? Yeni çıkan virüslere karşı daha çok mu korumalı v19 ? Tam olarak avantaj içeriği nedir v19'un ?
Yenilikler
Dostum sadece söylenenleri yaptım ve sonuç yine değişmedi.
Bakın hala söyleneni anlamıyorsunuz zaten yapmak zorundasınız değişse de değişmese de.
Çünkü Kripto bağlantı taraması tarama yapma seçeneğini yaptığım zaman sadece Google chrome'da sitelerin hızlı açılmasını sağlıyor. Ama online oyunlarda yine sıkıntı yaşatıyor Kaspersky programı.
Bunu bildirmeniz gerekir çözüm için kendi başınıza Kaldırıp yüklemeler yaparak bir yere varamazsınız.
Kimsede çıkıp "şundan dolayı" yapıyor demiyor.
Kaspersky forumunda nedenini açıkladım birçok kez ve biri değil bir sürü yetkili açıklamış durumda.
Sağlık olsun ben de başka bir anti-virüs alırım.
Siz bilirsiniz. Ayrıntılı incelemeye gerek yok o zaman geçecekseniz.

Dostum ben burada sorunun değişmesi için uğraş veriyorum. Yani sorun değişmedikten sonra, kısacası sorun yaşayacaksam neden para verip Kaspersky ürünü alayım ? Kusura bakma ama iki haftadır bilgisayarıma abartısız 20 kere format atıp her yöntemi denedim. Ben burada çözüm yolu bulmaya çalışıyorum. Çünkü eğer olacaksa 2018 satın aldığım gibi 2019'da satın alıp kullanmak istiyorum. Kaspersky programının Web virüs engellemesini seviyorum. Bir de her zaman Kaspersky kullandım. Ama görünen o ki sorunuma çare bulanayamacak gibi. Çünkü çakışan hangi program olabilir ki ? Hiç bir program kurmadan sadece Kaspersky'ı kurarak bile denedim. Ve sorun yine de devam etti.

Kusura bakma ama iki haftadır bilgisayarıma abartısız 20 kere format atıp her yöntemi denedim.
Format söyleyen olmadan bende diyorum niye format atıyorsunuz? Kendiniz çözmeye çalışacaksanız yardım eden de olmayacaktır.
Yani sorun değişmedikten sonra, kısacası sorun yaşayacaksam neden para verip Kaspersky ürünü alayım ?
Biz de zorla alın demiyoruz size. Siz bilirsiniz diyoruz ne isterseniz onu yapın.

Format atmamı kimse söylemedi. Ama en net çözümlerden biri olduğu için yaptım. Sizede raporu gönderdim ama bana kesin bir şey söylemediniz. Üç adet driver kurmamı istediniz. Söyler misiniz anakartın chipset, intel depolama, ve özellikle buna güldüm; ses driver'ı ile alakası nedir ? Hayır yani raporu gönderdim size, sorunun ne olduğunu bana söylemediniz. Sadece üç driver kurun dediniz, onuda yapıp üzerine log yolladım. Bana pek yardımcı olmadınız malesef.

C:\Users\oki\AppData\Local\Temp\
İçindekileri silin.
CCleaner ile başlangıç kısmındakileri devre dışı bırakın.

Regedit açıp bu yolu bulun. Yolun altında "regsvr32 /s /n /u /i:http://server1.39......" diye devam eden girdiyi bulup silin.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

CCleanerdan zamanlanmış görevler kısmında da tüm görevleri devre dışı bırakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı