GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım

Yeni sürümü buradan indirip çalıştırın.

Accept seçip sözleşmeyi kabul edeceksiniz.

GSI 1.jpg

Alttaki kısımda "..." kısımdan zip/rar dosyasının nereye çıkartmak istiyorsanız seçebilirsiniz. Tikleri işaretleyin ve Start'a basın.

GSI 2.jpg

İşlem tamamlandığında çalıştırdığınız klasör veya masaüstünde rar/zip dosyası çıkacaktır. O dosyayı altta belirtilen sitelerden birine upload edip istenildiğinde paylaşabilirsiniz.

NOT: Bu konuda paylaşacaksanız, hangi zararlı veya şüphelendiğiniz dosya vb. sorunu bildirip paylaşın.

5d48fgs4d8f.jpg

RGhost — file sharing
DATA FILE HOST - Free File Hosting
Simple File Sharing and Storage.
Dropbox
Free Cloud Storage for Files - pCloud
Google Drive - Cloud Storage & File Backup for Photos, Docs & More
(Paylaşıma açık izinleri verin)

Son düzenleme:
bunları fixleyin:
Kod:
O4 - HKCU\..\Run: [Windscribe] = C:\Program Files (x86)\Windscribe\Windscribe.exe -os_restart (file missing)
O4 - HKCU\..\StartupApproved\Run: [OneDrive] = C:\Users\Anıl\AppData\Local\Microsoft\OneDrive\OneDrive.exe /background (2020/03/25)
O4 - HKCU\..\StartupApproved\Run: [com.blitz.app] = C:\Users\Anıl\AppData\Local\Blitz\Update.exe --processStart "Blitz.exe" --process-start-args "--hidden" (2020/03/31)
O4 - HKLM\..\StartupApproved\Run32: [YouCam Service9] = C:\Program Files (x86)\CyberLink\YouCam9\YouCamService9.exe /s (2020/04/18)

denetim masasından bunları da kaldırın:
Allgemeine runtime files.
LOL görüntüleri.
Vampyr Türkçe yama v2.00.
Youcam 9.0.
______________.
D:\Games\Vampyr\oku.exe.
D:\csduragics16\CsOyna.exe.
C:\Windows\System32\drivers\tapwindscribe0901.sys.
C:\Windows\system32\DrtmAuthTxt.wim.

Bu dosyaları virüstotal upload edip sonucunu paylaşın.
_________________.
Chrome eklentilerinden bunları kaldırın:
Orbitum Speed dial.
Nano adblocker.
Kproxy extension.
Nano Defender.
Arcane Legends.
_______________.
bu klasör ve içlerini silin:
C:\ProgramData\sams.
C:\ProgramData\s5ck.
C:\ProgramData\s9p8.
C:\ProgramData\s99s.
C:\ProgramData\s8bg.
________________.
Temiz önyükleme yapın.

Vampyr Türkçe yaması oyunla birlikte kaldırmıştım birkaç gün önce.
CsOyna.exe - virüs olduğu için tamamen sildim.
tapwindscribe0901.sys
DrtmAuthTxt.wim

Chrome'da arcane Legends diye bir eklenti yok ama eklentileri kaldırıp direkt Chrome'u kaldırdım (başka tarayıcı kullanıyorum).

Klasörleri sildim ama içleri boştu. Bugün veya yarın denediğimde düzelip düzelmediğini bu konuya yazarım.

Chrome'da arcane Legends diye bir eklenti yok ama eklentileri kaldırıp direkt Chrome'u kaldırdım (başka tarayıcı kullanıyorum).
Eklenti değil uygulama olarak kayıtlı. Senkron varsa oradan uygulama ve eklentiler işaretini kaldırabilirsin. Brave kullandığını görüyorum onu diyorsan.
Vampyr Türkçe yaması oyunla birlikte kaldırmıştım birkaç gün önce.
Sistemde var hala gözüküyor ama düzelmezse tekrar yeni raporla kontrol ederiz istersen.

Merhaba bilgisayarım sürekli takılı kalıyor ve reset atmam gerekiyorum bu sürekli böyle devam ediyor fortmat atmama rağmen düzelmedi. RAM hata testi yaptım ondan da bir şey çıkmadı yardımcı olabilir misiniz? İmzanızdaki hangi raporu oluşturmam daha verimli olur? @Murat5038.

Merhaba bilgisayarım sürekli takılı kalıyor ve reset atmam gerekiyorum bu sürekli böyle devam ediyor fortmat atmama rağmen düzelmedi. RAM hata testi yaptım ondan da bir şey çıkmadı yardımcı olabilir misiniz? İmzanızdaki hangi raporu oluşturmam daha verimli olur? @Murat5038.
Kendi konunuzu açıp sormanız lazım. Burayla ilginiz yok büyük ihtimal.

İncelerseniz sevinirim.
Benim ilginç bir sorunum var, windows güncelleştirmeleri. En azından ben öyle düşünüyorum.
Windows güncelleniyor oyunlardan atmaya başlıyor. Bazen hata mesajı olmadan "tık" masaüstündeyim bazen mavi ekran. Tekrar güncelleniyor sorunsuz. Bir ara güncelleştirmeleri durdurdum sistem geri yükleme noktası oluşturdum ona dönüp duruyordum ama kendiliğinden açılıyor biliyorsunuz ki.
Windows ve Office de orjinal kullanıyorum.
Bi' ara ReviOS kullanmayı düşündüm, hala da düşünmekteyim.
NOT: 3DMark testleri vs de sorunsuz çalışıyor atma, mavi ekran yok.

mediafire.com/file
Bu arada MemTest de yaptım ramlerde bir sorun çıkmadı.

Benim ilginç bir sorunum var, windows güncelleştirmeleri. En azından ben öyle düşünüyorum.
Windows güncelleniyor oyunlardan atmaya başlıyor.
Konuyu iyi okuduğunuza emin msiniz? Burada zararlı kontrolü için dosya istiyoruz. Sistem hataları için değil. Zararlıdan şüpheleniyorsanız Zararlıyı düşündürecek şeyler karşınıza çıkıyorsa bakarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı