GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım

Hocam Kaspersky ile iletişime geçmiştim bugün bu maili attılar inceler misiniz rica etsem?

Windows 11 işletim sisteminde Kaspersky İnternet Security'de donanım sanallaştırma özelliğini etkinleştirmek için birçok hizmetin devre dışı bırakılması gerekir. Lütfen aşağıdaki talimatları uygulayın:

-Windows Başlat Düğmesine tıklayın. Komut İstemi'ni açmak için arama kutusuna "cmd" yazın. Arama sonuçlarında cmd'ye sağ tıklayın, "Yönetici olarak çalıştır" öğesini seçin ve aşağıdaki komutu çalıştırın:

bcdedit /set hypervisorlaunchtype off

-Lütfen bilgisayarı yeniden başlatın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
-Sorun devam ederse, Download Device Guard and Credential Guard hardware readiness tool from Official Microsoft Download Center sitesini ziyaret edin, Download butonuna tıklayarak script dosyasını (dgreadiness_v3.6) indirin. Arşivi indirdikten sonra, paketini C:\ diskinde açın.

-Başlat düğmesine sağ tıklayın ve PowerShell'i Yönetici olarak çalıştırın. PowerShell'de aşağıdaki komutları çalıştırın:

set-executionpolicy remotesigned
C:\DG_Readiness_Tool_v3.6\DG_Readiness.ps1 -Disable

Herhangi bir hata çıkarsa, aşağıdaki komutları çalıştırmayı deneyin:

C:\DG_Readiness_Tool_v3.6\DG_Readiness_Tool_v3.6\DG_Readiness.ps1 -Disable

Dism /online /Disable-Feature /FeatureName:"Windows-Defender-ApplicationGuard"

-Bilgisayarı yeniden başlatın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

-Sorun devam ederse, aşağıdaki talimatları uygulayın:
How to Disable VBS and Speed Up Windows 11

Sorun çözülmezse, virtual based security, secure boot ve credentials guard özelliklerini devre dışı bırakmak için Microsoft destek ekibi ile iletişime geçmenizi öneriyoruz.

-Bu talimatları uygulamanız mümkün değilse, Kaspersky Internet Security uygulamasında donanım sanallaştırma özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz. Uygulamanın yeni sürümü 2023 yılında çıkacak, yeni sürümde sanallaştırma Windows 11 donanım sanallaştırması ile uyumlu olacaktır.

@Murat5038 Hocam merhaba FRST konusuna da yazdım, bilgisayarıma donma kasma sorunları var iki raporumu da yükledim inceleme şansınız var mı acaba? rapor
Zararlıya dair bir durum yok. Solidworks kullanıyorsunuz bu kullanımda donma oluyorsa gayet normal bir durum onun dışında tmp modülünde sorun görülüyor. BIOS'dan TPM kapatırsanız iyi olur.

@Murat5038 hocam selamlar. Dip köşe bilgisayarıma tarama yapmak istiyorum. Nereden başlamam gerekiyor? GSI raporu oluşturdum. Aida64'ten ''Report Aida Html'' dosyasını da hallettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…