GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım

Yeni sürümü buradan indirip çalıştırın.

Accept seçip sözleşmeyi kabul edeceksiniz.

GSI 1.jpg


Alttaki kısımda "..." kısımdan zip/rar dosyasının nereye çıkartmak istiyorsanız seçebilirsiniz. Tikleri işaretleyin ve Start'a basın.

GSI 2.jpg


İşlem tamamlandığında çalıştırdığınız klasör veya masaüstünde rar/zip dosyası çıkacaktır. O dosyayı altta belirtilen sitelerden birine upload edip istenildiğinde paylaşabilirsiniz.

NOT: Bu konuda paylaşacaksanız, hangi zararlı veya şüphelendiğiniz dosya vb. sorunu bildirip paylaşın.

5d48fgs4d8f.jpg


RGhost — file sharing
DATA FILE HOST - Free File Hosting
Simple File Sharing and Storage.
Dropbox
Free Cloud Storage for Files - pCloud
Google Drive - Cloud Storage & File Backup for Photos, Docs & More
(Paylaşıma açık izinleri verin)
 
Son düzenleme:
Bunları okuyun.
SVM arayın BIOS'da varsa enable yapın.

Bulamazsanız BIOS resimlerini atarsanız bakarız. Üreticiniz kullanım kılavuzunda yazmamış menüleri. İşlemciniz destekliyor ancak üreticiniz kapatmış olabilir.
Hocam Kaspersky ile iletişime geçmiştim bugün bu maili attılar inceler misiniz rica etsem?

Windows 11 işletim sisteminde Kaspersky İnternet Security'de donanım sanallaştırma özelliğini etkinleştirmek için birçok hizmetin devre dışı bırakılması gerekir. Lütfen aşağıdaki talimatları uygulayın:

-Windows Başlat Düğmesine tıklayın. Komut İstemi'ni açmak için arama kutusuna "cmd" yazın. Arama sonuçlarında cmd'ye sağ tıklayın, "Yönetici olarak çalıştır" öğesini seçin ve aşağıdaki komutu çalıştırın:

bcdedit /set hypervisorlaunchtype off

-Lütfen bilgisayarı yeniden başlatın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
-Sorun devam ederse, Download Device Guard and Credential Guard hardware readiness tool from Official Microsoft Download Center sitesini ziyaret edin, Download butonuna tıklayarak script dosyasını (dgreadiness_v3.6) indirin. Arşivi indirdikten sonra, paketini C:\ diskinde açın.

-Başlat düğmesine sağ tıklayın ve PowerShell'i Yönetici olarak çalıştırın. PowerShell'de aşağıdaki komutları çalıştırın:

set-executionpolicy remotesigned
C:\DG_Readiness_Tool_v3.6\DG_Readiness.ps1 -Disable

Herhangi bir hata çıkarsa, aşağıdaki komutları çalıştırmayı deneyin:

C:\DG_Readiness_Tool_v3.6\DG_Readiness_Tool_v3.6\DG_Readiness.ps1 -Disable

Dism /online /Disable-Feature /FeatureName:"Windows-Defender-ApplicationGuard"

-Bilgisayarı yeniden başlatın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

-Sorun devam ederse, aşağıdaki talimatları uygulayın:
How to Disable VBS and Speed Up Windows 11

Sorun çözülmezse, virtual based security, secure boot ve credentials guard özelliklerini devre dışı bırakmak için Microsoft destek ekibi ile iletişime geçmenizi öneriyoruz.

-Bu talimatları uygulamanız mümkün değilse, Kaspersky Internet Security uygulamasında donanım sanallaştırma özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz. Uygulamanın yeni sürümü 2023 yılında çıkacak, yeni sürümde sanallaştırma Windows 11 donanım sanallaştırması ile uyumlu olacaktır.
 
@Murat5038 Hocam merhaba FRST konusuna da yazdım, bilgisayarıma donma kasma sorunları var iki raporumu da yükledim inceleme şansınız var mı acaba? rapor
Zararlıya dair bir durum yok. Solidworks kullanıyorsunuz bu kullanımda donma oluyorsa gayet normal bir durum onun dışında tmp modülünde sorun görülüyor. BIOS'dan TPM kapatırsanız iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı