GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım

Yeni sürümü buradan indirip çalıştırın.

Accept seçip sözleşmeyi kabul edeceksiniz.

GSI 1.jpg

Alttaki kısımda "..." kısımdan zip/rar dosyasının nereye çıkartmak istiyorsanız seçebilirsiniz. Tikleri işaretleyin ve Start'a basın.

GSI 2.jpg

İşlem tamamlandığında çalıştırdığınız klasör veya masaüstünde rar/zip dosyası çıkacaktır. O dosyayı altta belirtilen sitelerden birine upload edip istenildiğinde paylaşabilirsiniz.

NOT: Bu konuda paylaşacaksanız, hangi zararlı veya şüphelendiğiniz dosya vb. sorunu bildirip paylaşın.

5d48fgs4d8f.jpg

RGhost — file sharing
DATA FILE HOST - Free File Hosting
Simple File Sharing and Storage.
Dropbox
Free Cloud Storage for Files - pCloud
Google Drive - Cloud Storage & File Backup for Photos, Docs & More
(Paylaşıma açık izinleri verin)

Son düzenleme:
Bu dosyaları sil:
C:\Users\berka\Desktop\Yeni klasör\miner.exe
C:\Users\berka\Desktop\Yeni klasör (3)\Yeni klasör\miner.exe
C:\Windows\System32\ocx.bat
C:\Windows\System32\cocx.bat

Bu klasör içlerini de sil:
C:\Users\berka\AppData\Local\Temp
C:\WINDOWS\Temp

Bir sorun gözükmüyor uygulama hatalarından başka. BIS kullanıyorsun zaten gerek yoktu bu rapor çıkartmaya.
BIS derken hocam nasıl anlamadım (n) Bir de uygulama hataları derken hocam.

BIS: Bitdefender İnternet Security.
Bir de uygulama hataları derken hocam.
Kurduğun, açtığın, arkaplan Windows uygulamaları vs. O konunun da yeri burası değil sorun yaşadığın farklı birşey varsa yeni konu açıp sorarsınız.

Bu raporu da yanlış daha doğrusu eksik çıkartmışsın. O yüzden bir kısmını inceledim sorun görünmüyor. Belirli bir sorun veya zararlı durumu yaşıyorsanız. Raporu doğru düzgün çıkartıp sorunu bildirip paylaşın.

GSI6_UMUT_umut__000_08_15_2017_22_51_30.zip — RGhost — файлообменник kusura bakma konuları karıştırmışım.

Bilgisayar belirli oyunlarda restart atıyor. Bu oyunlar H1Z1 ve CS:GO. Isınmadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum aynı değerleri başka oyunlar da alıyorum kapanma gibi bir durum söz konusu değil. Oyundayken birden siyah ekran verip kendini resetliyor ve bunun belirli bi aralığı yok bazen 1 saat sonra bazen 5 dakika sonra yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı