Gezerken kullanılacak konsol önerisi

Piyuv775

Hectopat
Her zaman evde olmayan biriyim bazen Sakarya'ya gidebiliyoruz o yüzden kararsız kaldım aslında PlayStation 4 Pro alacaktım ama internetsiz ve ücretsiz oyun çok yok Xbox alsam dedim Game Pass dışında yine çok internetsiz oyun yok tablette karar kıldım şu anda bilgisayar oyunlarını zaten oynayabiliyorum ama bildiğiniz bir alternatif varsa söyler misiniz?

Her zaman evde olmayan biriyim bazen Sakarya'ya gidebiliyoruz o yüzden kararsız kaldım aslında PlayStation 4 Pro alacaktım ama internetsiz ve ücretsiz oyun çok yok Xbox alsam dedim Game Pass dışında yine çok internetsiz oyun yok tablette karar kıldım şu anda bilgisayar oyunlarını zaten oynayabiliyorum ama bildiğiniz bir alternatif varsa söyler misiniz?

Nintendo Switch öneririm oyunları pahalı ama Steam Deck önerirsem de oyunları ucuz ama kendisi pahalı ve şarj ömrü kısa.

Nintendo Switch öneririm oyunları pahalı ama Steam Deck önerirsem de oyunları ucuz ama kendisi pahalı ve şarj ömrü kısa.

Nintendo Switch'te internetsiz ücretsiz oyunlar var mı?

Nintendo Switch, Steam Deck.

Steam Deck satın alanlar 20 bin TL'ye satıyor o fiyata iki evede PC toplanır.

Bir de tablet alsam sorun olur mu Xbox tarafında internetsiz oyun var mı?

henkakulu ps vita öneririm 64gb veya 128gb daha iyi olur. Konsol içinde oyunları indirebileceğiniz ücretsiz store mevcut tüm ps vita oyunlarını indirip oynayabilirsiniz ayrıyetten homebrew browser ile vita için port edilen oyunları , psp ps1 ve daha birçok retro konsolların oyunlarını oynayabilirsiniz. (psp ps1 retro konsol oyunları için pcden romlarını indirip vitayı pcye bağladığınızda atıp oynarsınız)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı