Yanlış anlamışsın bir şey indirince değil sitedeki reklamlardan kazanılıyor. Kazandığı para tarikata da gidebilir kendine de saklıyor olabilir. İnternet aleminde bir sürü site, uygulama var kime ne kazandırdığımızı bilemeyiz.
Yanlış anlamışsın bir şey indirince değil sitedeki reklamlardan kazanılıyor. Kazandığı para tarikata da gidebilir kendine de saklıyor olabilir. İnternet aleminde bir sürü site, uygulama var kime ne kazandırdığımızı bilemeyiz
Dostum sen nasıl duyasın araştırmamışsın ki? Bu ortalıkta dolaşan bir bilgi de değil duyma imkanın yok zaten adam araştırmış gayet açıklıyor açık ve net.
Dostum sen nasıl duyasın araştırmamışsın ki? Bu ortalıkta dolaşan bir bilgi de değil duyma imkanın yok zaten adam araştırmış gayet açıklıyor açık ve net.
Ben epey.com sitesinin gezginlerin sahibine ait olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım, epey.com'u çok fazla kullanırım hiç böyle bir şey aklıma gelmemişti.
Ben epey.com sitesinin gezginlerin sahibine ait olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım, epey.com'u çok fazla kullanırım hiç böyle bir şey aklıma gelmemişti.