Syrex6573
Centipat
Daha önce böyle birşey duymadım doğru olmayadabilirDosyalarda virüs yok sanırsam ama tarikatçıların açtığı bir site ve gelen para tarikata gidiyor.
Daha önce böyle birşey duymadım doğru olmayadabilirDosyalarda virüs yok sanırsam ama tarikatçıların açtığı bir site ve gelen para tarikata gidiyor.
Belgelerle açıklıyor.Videoyu izledim adam Gezginler.netten herhangi bir birşey indirdiğimiz de tarikatlara para kazandırıyormuşuz diyor adam
Yanlış anlamışsın bir şey indirince değil sitedeki reklamlardan kazanılıyor. Kazandığı para tarikata da gidebilir kendine de saklıyor olabilir. İnternet aleminde bir sürü site, uygulama var kime ne kazandırdığımızı bilemeyiz.Videoyu izledim adam Gezginler.netten herhangi bir birşey indirdiğimiz de tarikatlara para kazandırıyormuşuz diyor adam
Peki bu adam bunları nerden biliyor?Yanlış anlamışsın bir şey indirince değil sitedeki reklamlardan kazanılıyor. Kazandığı para tarikata da gidebilir kendine de saklıyor olabilir. İnternet aleminde bir sürü site, uygulama var kime ne kazandırdığımızı bilemeyiz
Daha önce böyle bir şey duymadım doğru olmayabilir de.
Peki bu adam bunları nereden biliyor?
İzledim. Yeminde edebilirim. Ama internette gördüğüm herşeye inanmıyorumDostum sen nasıl duyasın araştırmamışsın ki? Bu ortalıkta dolaşan bir bilgi de değil duyma imkanın yok zaten adam araştırmış gayet açıklıyor açık ve net.
Videoyu izlediğine emin misin?
İzledim. Yeminde edebilirim. Ama internette gördüğüm her şeye inanmıyorum.
Şu an bir yandan endişeleniyorum çünkü 4-5 ay önce bilinçsizce gezginlerden WinRAR indirmiştim Gezginler.netten yana değilim bunuda belirteyimPeki dostum.
Bende öyle.Ben epey.com sitesinin gezginlerin sahibine ait olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım, epey.com'u çok fazla kullanırım hiç böyle bir şey aklıma gelmemişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.