Gezide tanışılan kıza yazılmalı mı?

Hamsi ismaH

Hectopat
Ben ve küçük yaştaki yeğenim belediyenin düzenlediği bir geziye katıldık. Oraya daha gitmeden sırf tecrübelenmek için bir kızla tanışmayı en azından konuşabilmeyi kafama koymuştum.

Otobüs yolculuğunda baya goy goy yapıyorduk yeğenimle. Arkamızda iki kadın oturuyordu ve baya bizi sevdiler ben onlara su falan getiriyordum baya sohbet ettik. Sonra arkada da iki kadının kızları oturuyordu. Onlarla da aradabir selamlaştım. Gezi yerine vardığımızda fotoğrafımızı çekecek kimse yoktu. Kızın annesiyle yolda samimileştiğimiz için gelin fotoğraf çekin dedi telefonumu kızı aldı fotoğrafımızı çekti. Ben de teşekkür amaçlı yanımdaki A4 kağıttan bir çiçek yaptım. Ama gezi boyunca bir türlü veremedim. Hep elimde tuttum. En son eve dönerken kızın annesi sordu o ne, kime yaptın dedi. Ben de birisine yaptım dedim. Sevgilin var mı dedi hayır dedim. Sonra içimden fırsat bu fırsat dedim ve aslında bunu kızınız için yaptım dedim ve annesine verdim. Sonra gülmeye başladılar (dalga amaçlı değil) çiçeği kıza verdi. Kız teşekkür etti ben de rica ederim dedim. Annesi sürekli sen baya akıllı zekisin falan diyordu. Bu arada onların gözünde eğlenceli biri olarak kalmış olabilirim çünkü en aktif bendim gezi boyunca.

Şimdi bu kız benim adımı bile bilmiyor. Ben onun yaşını bilmiyorum. Sevgilisi var mı onu da bilmiyorum. Ama ben onun adını annesi ona seslendiğinde duymuştum. Böylece gezi listesini birinden rica ederek numarasını buldum. Ona yazmalı mıyım, abartıya kaçar mı ve yazacaksam ne yazmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz bir hal hatır sor. Sonra yazarsa kahve daveti yap.

Daha dün geziden geldim, gezi bir gündü, aynı gün içinde gidip geldik, dün tanıştık. Şimdi yazarsam biraz hızlı olmaz mı hal hatır için? Dediğiniz cümleyi biraz bekleyip hal hatır sor ve yine biraz zaman geçtikten sonra, o bir daha yazarsa kahve daveti yapmayı dene ve yazmazsa da Next'le diye anladım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı