Illuıqsxs
Picopat
Daha fazla
Abiler diğer kızdan ayrıldım. Diğerlerine ment atamıyorum yazan herkes sağ olasın. İlerleyen günlerde diğer kızla yaşadıklarımı yazarım aktif kalın.
Bol şans
Öncelikle hitap şekline dikkat etmeni isterim. Biz sana nasıl hitap ediyorsak sen de bize böyle etmek zorundasın. Nasıl bir tümevarım yaptığına hala açıklık getiremiyorum lisede her sınıfta olan ergenleri görüp dünyadaki bütün kadınlar hakkında bilgi sahibi olduğunu zannediyorsun. Benim şu ana kadar yakın ilişki kurduğum çoğu kadın senin tarif ettiğin insanlardan değildi. İlişki derken normal anlamda ki arkadaşlık ilişkileri de buna dahil. Demek ki ya bilgisizliğin ile yaptığın bu yorumlar yanlış ya da sende sorun olduğu için tüm kadınlar sana böyle yaklaşıyor.
Demek ki sorun sende ki senin istediğin kişilikteki kadınlar seni tercih etmiyor.
Arkadaş kızla mı konuşmuş internetten 20+ diyor internette ben şahsen gerçek hayatta tanımıyorsam kız olduklarından bile şüphe ediyorum. İnternette yaptığınız hiçbir şeyi gerçek hayata uyarlayamazsınız.
Bahaneden çok ne var bir hobin vardır kursuna gidersin senle ortak noktası olan bir insanı buldun işte. Tabii zor geliyor öz güven olmadığından gidip bir muhabbet bile açamadığını düşünüyorum sonra bahanelere sığınıyor
Son düzenleme: