GF 75 Thin fiyatına değer mi?

• Konuyu başlatan T21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.479
MSI Bravo 17 kullanıyorum, aynı kasaya sahibim. Isınma problemini MSI Dragon Center'ın sürekli bozulmasından dolayı yaşıyorum, o da çok fazla değil. Uygulamanın açılmamasından dolayı fan ayarlarını ve mod geçişlerini yapamıyorum. Uygulama sürekli bozuluyor ve açılmıyor. Kasası gayet ince, hafif ve şık. 4 tane hava çıkışı var.

MSI Bravo 17 kullanıyorum, aynı kasaya sahibim. Isınma problemini MSI Dragon Center'ın sürekli bozulmasından dolayı yaşıyorum, o da çok fazla değil. Uygulamanın açılmamasından dolayı fan ayarlarını ve mod geçişlerini yapamıyorum. Uygulama sürekli bozuluyor ve açılmıyor. Kasası gayet ince, hafif ve şık. 4 tane hava çıkışı var.

Bravo 15 var Dragon Center da nasıl sorun yaşıyorsun.

Bravo 15 var Dragon Center da nasıl sorun yaşıyorsun.

GE66 kullanıyorum ve Dragon Center kadar bozuk program görmedim laptopta. 2 haftada 1 silip yüklemem gerekiyor hep. Bazen fanları değiştirmiyor Mystic Light açılmıyor monitör kısmı bozuluyor bazı özellik yerleri kayboluyor. Eğer fanları ayarlamam gerekmeseydi çoktan silmiştim uygulamayı.

Son düzenleme:
Şimdilik modellere bakıyorum hocam. Bu yılın son çeyreğinde tercihimi yapıcağım.
17.3" mü önceliğiniz? Rog G17 ve G15 modellerine de bakabilirsiniz. O dönemlerde black friday indirimi yakalayabileceğinizi düşünüyorum. Belli mi olur, belki 3070 denk getirirsiniz. O dönem için dolar yükselmezse böyle düşünüyorum hocam.
Yatırım tavsiyesi değildir 😃

Hocam ekran kartı 115W olana göre %15-20 daha kötü. Ben Eylül'de bu modeli alacağım. Öneririm: https://www.amazon.com/MSI-Leopard-10SFK-062-i7-10750H-RTX2070/dp/B085B3GFRL
O da güzel bilgisayar hocam, o bütçede şu bilgisayar ile aralarında kaldım;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı