GF1 850W nasıldır?

CPU/PCI-E yazan tek bir yere aynı anda olmayacak şekilde hem ekran kartı hem işlemci kablosu takabilecek miyim?
Evet
Son sorum mesela CPU için kablolar 4+4 olduğu için 8+4 pin olan bir anakartı 1 tane 4+4 pin ve 4+4 pin kablonun 4 pin kısmını takip diğer kısmını takmasam nasıl olacak? Ekran kartı için aynı şekilde 6+2 pin yerine bir tane 6+2, 2 tane 6+2 pin kablonun 2 pini. Çok değişik anlatmış olabilirim. Anlamayan olursa farklı anlatabilirim.
Ekran kartı için olan PCIE kablosu 6+2 ayrılıyor, fakat CPU güç kablosu 4+4 diye ayrılıyor

1500 TL ise alıp geçin.

Ben de Sinerji üzerinden 1450 TL'ye almıştım, paketlemesi güzeldi ve hızlıca kargoya verdiler.

Ürün zaten gayet iyi, aşırı sessiz. Zero RPM modunu devre dışı bıraksanız bile fan sesini duymazsınız.

Doğru olan bu şekilde. Sitesinde koydukları resim farklı bir varyasyon olabilir belki.
Ama benim elimde 2.resimde olan hali var.

1 - CPU/PCI-E yazan tek bir yere aynı anda olmayacak şekilde hem ekran kartı hem işlemci kablosu takabilecek miyim?

Evet, o girişe aynı anda olmamak şartıyla hem CPU hem PCI-E kablo bağlayabilirsiniz.

2 - Sitesinde 6 tane 6+2 PCI-E denmiş ama CPU/PCI-E girişlerinden hepsine PCI-E takınca 5 tane 6+2 oluyor.

İlginç olmuş, ben de anlamadım.

3 - 2 tane 8 pin CPU takınca 3 tane 8 pinlik ekran kartı girişim olacak değil mi?

Evet.

4 - Anakart için 24 pin giriş denmiş ama baktığımızda 28 pin var. O nasıl oluyor?

O konuyu ben de bilmiyorum, ama merak etmeyin, sorun yaşamazsınız.

5 - GF1 750W tek 8 pin diye almadım. Bu ileriye dönüktür diye düşünüyorum, doğru mudur?

Evet, daha ileriye dönük.

CPU kablosu olarak tek 8 pin ve ikiye ayrılabilen 4+4 pin var. 8+4 pin bağlayacaksanız tek 8 pin kabloyu bağlayıp diğer girişe 4+4 pin olanın yarısını takacaksınız, onu ayırabiliyorsunuz.

Aynı şekilde PCI-E 6+2 pin kablonun 2 pin olan kısmı ayrılabiliyor, onu da gerekli değilse takmazsınız.

Yüksek RPM hocamı zaten çok meşgul ettim, daha çok meşgul etmek istemiyorum.

Sorun değil yahu, yardım etmek için yazıyorum zaten.

Son düzenleme:
1500 TL ise alıp geçin.

Ben de Sinerji üzerinden 1450 TL'ye almıştım, paketlemesi güzeldi ve hızlıca kargoya verdiler.

Ürün zaten gayet iyi, aşırı sessiz. Zero RPM modunu devre dışı bıraksanız bile fan sesini duymazsınız.

Doğru olan bu şekilde. Sitesinde koydukları resim farklı bir varyasyon olabilir belki.
Ama benim elimde 2.resimde olan hali var.

Evet, o girişe aynı anda olmamak şartıyla hem CPU hem PCI-E kablo bağlayabilirsiniz.

İlginç olmuş, ben de anlamadım.

Evet.

O konuyu ben de bilmiyorum, ama merak etmeyin, sorun yaşamazsınız.

Evet, daha ileriye dönük.

CPU kablosu olarak tek 8 pin ve ikiye ayrılabilen 4+4 pin var. 8+4 pin bağlayacaksanız tek 8 pin kabloyu bağlayıp diğer girişe 4+4 pin olanın yarısını takacaksınız, onu ayırabiliyorsunuz.

Aynı şekilde PCI-E 6+2 pin kablonun 2 pin olan kısmı ayrılabiliyor, onu da gerekli değilse takmazsınız.

Sorun değil yahu, yardım etmek için yazıyorum zaten.
Çok teşekkürler. 2 soruda sormak istediğim GF1 850W'nin sitesinde PCI-E kablo icin 6 tane denmis ama butun PCI-E girislerini toplayınca 5 tane 8 pinlik kablo olmasıydı. Pek gerek kalmadi ona zaten, tekrardan çok teşekkürler 😍.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı