GF63 Thin laptopta FPS düşmesi

Mevlutz

Hectopat
Daha fazla  
Sistemimde GTX1650 ekran kartı, i5 11400H işlemci ve 8 GB RAM var. Ayrıca 500GB SSD... Fakat Valorant'ta 120FPS alamıyorum. Aralarda drop yiyorum. Neden böyle, normal mi?
Tam olarak PC özelliklerim burada:

Sistem özelliklerim seninki ile aynı sadece farklı bir marka kullanıyorum aynisi bende de var yani sandiginiz kadar anormal bir durum olmayabilir ya da belki bende bir şeyi yanlış yapıyorum dur FXAA açıksa kapatmak ve oyunu default ayarlarında V-Sync açık bir şekilde oynayınca stabil oluyor diyebilirim bazı durumlarda 90 olabiliyor gene ama.

Acaba RAM'den olabilir mi yani aklıma bir o geliyor 16 GB olsaydı falan.

Acaba RAM'den olabilir mi yani aklıma bir o geliyor 16 GB olsaydı falan.

Evet cift kanal 16 GB RAM olması kesinlikle performans artışı sagliyacaktir bu özelliklerde başka markaların testlerinde 8x2 de 160 FPS alan testlerde gördüm cihaz TV kanalında GameGaraj slayer 5XL-1650 için bir test videosu var işlemci ve ekran kartı aynı sadece RAM'ler çift kanal alınan ortalama FPS yüksek ayarlarda 160 oluyor.

Ben her şey dusuk 90-120 yalnız seninde öyle mi?

Ben her şey dusuk 90-120 yalnız seninde öyle mi?

Ayarlarım:
Orta
Yüksek
Orta
Orta
FXAA
4X şeklinde V-Sync, reflex, vinyet açık
Düşük ayarlara cektigimde de aynı FPS degerlerini alıyorum sizde ayarlarınızı yükseltip deneyin FPS değerleriniz değişmeyecek muhtemelen. FPS değerlerinizin RAM almadan yükselmesini istiyor iseniz düşük 4:3 çözünürlükte oynayın sahsen ben 1080P'de 100FPS almayı yeğlerim tabii size kalmış.

Hmm anladım laptopunu alalı kaç yıl oldu senin laptop muydu sizinde varsa linkini atabilir misiniz merak ettim

Usta Allah senden razı olsun dedigin ayarları yaptım nasıl oluyor bilmiyorum ama 120fp sabite çok yakın oldu.

Ayrıca ekleyeyim NVIDIA Denetim Masası'ndan monitörümün Hz ine göre maksimum FPS ayarlaması yaptım ve hem sıcaklık hem de drop sorununun büyük ölçüde önüne geçtim şu anda 120fp 120Hz 1080p sabit alıyorum.

Son düzenleme:

Rica ederim ben Acer Nitro 5 AN515-57 kullanıyorum 1-2 aydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…