GF65 Thin 10UE alınır mı?

GTA 5 artık çok yoran bir oyun değil. RDR2, Witcher gibi oyunları denemek gerek ve ayrıca ısınıp işlemci frekans kısıyorda olabilir.

RDR2'de oynadım hocam ısınma problemi sanırım yok yani %88 falan oluyor en fazla akşam fotoğraf atabilirim. Yani tek sorunu ısınmaysa diye söylüyorum.

Bende de 3060 modeli var fakat en sevmediğim durum çok fazla parmak izi bırakıyor kasası. Onun dışında sevmediğim bir sorunu olmadı hiç markasının hakkını vermiş yani. Isınma problemi hiç yaşamadım.

Alınmaz soğutma konusunda biraz kötü tam olarak bütçeniz ne kadar.

Tamamdır akşam 30 dakika kadar RDR2 oynarım ben fotoğraf atayım siz değerlendirin.

2 hafta önce alındı bilgisayar. 15 bin TL'ye almıştım şu anda 21 bin olmuş.
Hocam peki hala nasıl bir sıkıntı yaşadınız mı merak ettim.

Hocam peki hala nasıl bir sıkıntı yaşadınız mı merak ettim.

Ben herhangi bir sorun yaşamadım oyunlar çok akıcı ve FPS düşüşü genel olarak olmuyor. Ama kasa yapısı kirlenmeye ve iz bırakmaya çok müsait.

Henuz jelatini cikartmadigim icin kasasindaki parmak izi sorunuyla karsilasmadim. Cooler boost u acmadan cok rahatlikla oyun oynaniyor. Cooler boost acip oyun oynarsam 65 in uzerini gormuyor ne islemci ne de GPU. Arkadasin attigi linkteki modeli kullaniyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…