GFN Game+ oyunlarda kasma ve input lag

omerdesouza

Megapat
Daha fazla  
100/8 fiber (FTTB) internet kullanıcısıyım servis sağlayıcım ise Turknet. GFN'ı aldığım günden beri sırf oynamak için aldığım oyunu asla oynayamıyorum bu internet vs. ile alakalı bir durum değil farklı bir saçmalık var bir türlü anlam veremiyorum. CTRL+N yaptığımda açılan istatistik ekranında makinede GTX 1060 olduğu yazıyor ondan mı kaynaklanıyor bir türlü anlayamadım fakat SCUM adlı oyunu FPS droplarla boğuşarak oynuyorum hatta oynamıyorum. Sırf denemek için farklı farklı oyunları denedim bunlar R6S ve Apex Legends aynı şeyler bu oyunlarda da geçerli garip bir şekilde takılma donma FPS düşük aynı zamanda input lag var. Durum Euro Truck Simulator 2 ve Assetto Corsa olunca iki oyunda da hiçbir sıkıntı yok hatta bugün ETS2 oynarken GFN ile oynadığımı bile unuttum çok ciddiyim.

Hatay'da yaşadığım için pingin normal olduğu kanısındayım sunucularla aramda ciddi mesafe var sonuçta. Fikirlerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum.

1649032978783.png

Hocam o değilde sisteminiz sanal makineden daha iyi :D
Şaka bir yana, eğer gerçekten 1060 ise kötüymüş.
Normal şartlarda evet fakat ekran kartını yükseltirim diye sattım sonrasında piyasadan dolayı yeni kart alamadım maalesef. Yoksa yüzüne bakmam bu servisin ne yalan söyleyeyim.. Steam üzerinden ''sistem bilgisi'' ekranından baktığımda RTX T10 gibi bir GPU olduğu yazıyor fakat oyun içerisinde istatistik açtığımda GTX 1060 yazıyor ben de anlayamadım.

Son düzenleme:
Normal şartlarda evet fakat ekran kartını yükseltirim diye sattım sonrasında piyasadan dolayı yeni kart alamadım maalesef. Yoksa yüzüne bakmam bu sistemin ne yalan söyleyeyim.. Steam üzerinden ''sistem bilgisi'' ekranından baktığımda RTX T10 gibi bir GPU olduğu yazıyor fakat oyun içerisinde istatistik açtığımda GTX 1060 yazıyor ben de anlayamadım.
Belki oyun sürücü imzasını okuyamadığı için 1060 yazıyor olabilir. Bambaşka bir GPU çünkü.

Normal şartlarda evet fakat ekran kartını yükseltirim diye sattım sonrasında piyasadan dolayı yeni kart alamadım maalesef. Yoksa yüzüne bakmam bu servisin ne yalan söyleyeyim.. Steam üzerinden ''sistem bilgisi'' ekranından baktığımda RTX T10 gibi bir GPU olduğu yazıyor fakat oyun içerisinde istatistik açtığımda GTX 1060 yazıyor ben de anlayamadım.
Oyun oynarken GFN'den CTRL + ALT + F6 basınca teknik detayları gösteriyor. Oyundayken ekran görüntüsü alır mısınız bu arayüzü açıp? Ona göre yardımcı olmaya çalışayım.

Oyun oynarken GFN'den CTRL + ALT + F6 basınca teknik detayları gösteriyor. Oyundayken ekran görüntüsü alır mısınız bu arayüzü açıp? Ona göre yardımcı olmaya çalışayım.
Kare ve paket kaybı panelleri açıp kapatırken anlık takılma sonucu oluştu onu belirteyim.

GFN.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı