GFN ile Starfield performansı nasıl?

@264075 tabii size kalmış da sistem dizmek her türlü mantıklı geliyor. Bu sisteme sürekli para verilmesi gerekiyor fakat bilgisayarı bir sefer alınca minimum 3-5 sene gideri oluyor.

Eskisi gibi oyun aşığı olsam kesin toplardım zaten ya artık farklı hobilere yöneliyorum ama teşekkürler tavsiyeniz için.

@654456 önceden ben de kullandım ve ilk kullanmaya başladığımda 90 TL idi. Sonra zamlandı zamlandı derken 140 TL'ye kadar çıktı. Sanırım ben bıraktığımda en son 190 TL olmuştu ve aylık 200 saat oynama sınırı getirme niyetleri vardı. Her ne kadar sonradan iptal olsa da bardağı taşıran son damla bu oldu. Üyeliğimi iptal edip sistem dizmiştim. İyi ki de yapmışım.

İyi yapmışsınız. Aylık 200TL'ye değmez bence. Zamlanana kadar devam

turkcell sağolsun düşünmüş yine bizi 4070 4080 veriliyor avrupa da ama bizde malasef gtx 1060 verdirmiş bize 30 fps oynayalım diye çok düşünceli bir firma turkcell

Ben global hesapta ultimate üyeliğiyle oynuyorum yorumum starfield için mükemmel. Denizliden bağlanmama rağmen eu southheast sunucusunda 4k 60 fps rtx 4080 ti ekran kartıyla starfieldi sorunsuz oynuyorum eğer denemek isteyen arkadaşlar olursa 3 günlük geforce now ultimate bazı sitelerde satılıyor.

Dosya Ekleri

• 1121654645312132.png
    2 MB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…