Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.986 Çözümler 15 27 Mayıs 2022 #11 Prime777 dedi: Game Pass bulut oyun ağı değil diye biliyorum. GFN'de oyunları indirmeden ve normal oyuna göre sistem istemeden oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Ooo ben sadece indirmeden oynanıyor sanıyordum sistemsiz oynamak güzelmiş bayağı.
Prime777 dedi: Game Pass bulut oyun ağı değil diye biliyorum. GFN'de oyunları indirmeden ve normal oyuna göre sistem istemeden oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Ooo ben sadece indirmeden oynanıyor sanıyordum sistemsiz oynamak güzelmiş bayağı.
MotiPat Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 622 Çözümler 1 27 Mayıs 2022 #12 Arcturus_44 dedi: Ben GeForce NOW global kullanıyorum herhangi bir sorun yok siz de GeForce NOW Global'e geçmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Premium mu normal mi kullanıyorsunuz.
Arcturus_44 dedi: Ben GeForce NOW global kullanıyorum herhangi bir sorun yok siz de GeForce NOW Global'e geçmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Premium mu normal mi kullanıyorsunuz.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 27 Mayıs 2022 #13 Arcturus_44 dedi: Ben GeForce NOW global kullanıyorum herhangi bir sorun yok siz de GeForce NOW Global'e geçmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu ay sonu aboneliğin bitmesini bekleyeceğim. Aynı olursa yallah.
Arcturus_44 dedi: Ben GeForce NOW global kullanıyorum herhangi bir sorun yok siz de GeForce NOW Global'e geçmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu ay sonu aboneliğin bitmesini bekleyeceğim. Aynı olursa yallah.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.986 Çözümler 15 27 Mayıs 2022 #14 holywitcherofrivia dedi: GFN'de kendi satın aldığınız oyunu Genişletmek için tıkla... 110 liraya bütün kütüphane dahil değil mi üstüne oyun mu satın alıyorlar?
holywitcherofrivia dedi: GFN'de kendi satın aldığınız oyunu Genişletmek için tıkla... 110 liraya bütün kütüphane dahil değil mi üstüne oyun mu satın alıyorlar?
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 27 Mayıs 2022 #15 Bir şey soracağım Geforce Now EU indirdiğim client ile, gameplus ile giriş yapabilir miyim?
Arcturus_44 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 223 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #16 MotiPat dedi: Hocam Premium mu normal mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Normal.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2022 #17 Tahao dedi: 110 liraya bütün kütüphane dahil değil mi üstüne oyun mu satın alıyorlar? Genişletmek için tıkla... Steam ve Epic kütüphanende olan oyunları oynayabiliyorsun yoksa alman lazım oyunu tabii ki de. shocktroop dedi: Bir şey soracağım GeForce NOW EU indirdiğim Client ile, gameplus ile giriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gameplus ile giremezsin NVIDIA hesabı açman lazım EU'ya girmek için.
Tahao dedi: 110 liraya bütün kütüphane dahil değil mi üstüne oyun mu satın alıyorlar? Genişletmek için tıkla... Steam ve Epic kütüphanende olan oyunları oynayabiliyorsun yoksa alman lazım oyunu tabii ki de. shocktroop dedi: Bir şey soracağım GeForce NOW EU indirdiğim Client ile, gameplus ile giriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gameplus ile giremezsin NVIDIA hesabı açman lazım EU'ya girmek için.
Nartive Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 596 Çözümler 2 27 Mayıs 2022 #18 Yaklaşık 55 mbps hız alıyorum. Kablolu, kablosuz fark etmez dediğiniz gibi donma ve pikselleşme bundan aylar öncede vardı. Çok sinir bozucu. Bilgisayarı yenileyemiyoruz, GFN kullanamıyoruz. Arkadaş bizim hiç mi oyun oynamaya hakkımız yok.
Yaklaşık 55 mbps hız alıyorum. Kablolu, kablosuz fark etmez dediğiniz gibi donma ve pikselleşme bundan aylar öncede vardı. Çok sinir bozucu. Bilgisayarı yenileyemiyoruz, GFN kullanamıyoruz. Arkadaş bizim hiç mi oyun oynamaya hakkımız yok.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 27 Mayıs 2022 #19 messinicocugu dedi: Steam ve Epic kütüphanende olan oyunları oynayabiliyorsun yoksa alman lazım oyunu tabii ki de. Gameplus ile giremezsin NVIDIA hesabı açman lazım EU'ya girmek için. Genişletmek için tıkla... Yahu bu TR fikri kimin aklına geldi... Euro öderim ama aldığım ürünü adam akıllı kullanırım daha iyi.
messinicocugu dedi: Steam ve Epic kütüphanende olan oyunları oynayabiliyorsun yoksa alman lazım oyunu tabii ki de. Gameplus ile giremezsin NVIDIA hesabı açman lazım EU'ya girmek için. Genişletmek için tıkla... Yahu bu TR fikri kimin aklına geldi... Euro öderim ama aldığım ürünü adam akıllı kullanırım daha iyi.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.986 Çözümler 15 27 Mayıs 2022 #20 messinicocugu dedi: Yoksa alman lazım oyunu Genişletmek için tıkla... Abov Allah kurtarsın düzgün PC'si olmayanı.
messinicocugu dedi: Yoksa alman lazım oyunu Genişletmek için tıkla... Abov Allah kurtarsın düzgün PC'si olmayanı.