GFN'de 100 kişi sıra beklemek

Yakuzet

Hectopat
Daha fazla  
Screenshot_3.png

Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum. Enis Kirazoğlu reklamını yaptığından beri en az 100 kişi sıra bekliyorum. Bu nasıl bir server bilemiyorum. Yaklaşık 1 yıl Avrupa *bedava* serverlarında oynuyordum bu kadar sıra beklemiyordum, gerçekten ağlanacak bir haldeyiz. Her türlü altyapıda sıkıntımız var. Sadece devlet değil şirket olarak da şey miyiz yoksa hepsi Amerika'nın oyunları mı? :D İşin şakasını geçtim, gerçekten 10 dakikadan fazladır bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün oyunlar aynı sunucuda olsa farklı sunucularda olsa bu yaşanmaz. Eminim ki GFN'de sıra bekleyenlerin en az yarısı Fortnite oynamak için giriyor.

Avrupa'da tek bir sunucu yok, 4 tane sunucu vardı yanlış hatırlamıyorsam. İkisinin farklı olması çok normal, Haziran'a doğru yeni sunucu açılacakmış o zaman rahatlayacaktır diye düşünüyorum.
Güzel o zaman. Eğer açıldığında da devan ederse bu durum en kötü üyeliğimi iptal eder Avrupa'yla devam ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı