GFUEL Enerji İçecekleri

Birisi12345

Hectopat
Türkiye'de çok bilinmeyen bir sürü popüler Twitch yayıncılarının sponsoru oyuncular için enerji içeceği diğer enerji içeceklerine kıyasla içinde bolca vitamin bulunduruyor ve çok zararlı değil, gerçekten de işe yarıyor. Aranızda GFUEL'ı bilen veya kullanan var mı?
G FUEL Energy Drink Formula - Gamer Fuel & Esports Supplements

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, GFUEL'i 2017 baslarindan beri kullaniyorum.

Karsilastigim tek zarari, fazla cafein icermesidir.
Ben üründen memnunum.

Selamlar, GFUEL'i 2017 baslarindan beri kullaniyorum.

Karsilastigim tek zarari, fazla cafein icermesidir.
Ben üründen memnunum.
Dostum ürünü nerden sipariş verdin, ben bir sefer sipariş verdim geldi 2.siparişim gümrüğe takıldı bu ürünü nasıl temin edebiliriz?

G FUEL Energy Drink Formula - Gamer Fuel & Esports Supplements üzerinden siparisleri gerceklestiriyorum, su ana kadar gümrüge takilma durumu olmadi.
Peki sipariş verdiğin ürünün tutarı nedir. 36 dolarlık kutudan aldım yanında 1 tane hediye veriyorlardı gümrüğe takıldı geri gitti ürün 22 euroyu geçince takılıyor herhalde. birde yasaklı ürünmüş Diye vermiyorlar tekrar siparis vermek istiyorum ürünün farkını gerçekten hissediyorsun.

Son düzenleme:
"Diğer enerji içeceklerine kıyasla içinde bolca vitamin bulunduruyor ve çok zararlı değil."

Kendinizi kandırmayın. İleride "böbreklerime ne oldu?" diye dolaşmayın sonra.

Ben simdiye kadar 1 al 1 hediye kampanyasindan cok fazla kez yararlandim. genelde evet 36 dolarlik ''tub'' dan aliyorum.
"Diğer enerji içeceklerine kıyasla içinde bolca vitamin bulunduruyor ve çok zararlı değil."

Hersey icin gelecege bakmaya gerek yok. Redbull yüzlerce kisiyi kalp krizine ve diger problemlere götürdükten sonra sanirim GFuel'e sans vermek daha mantikli. Icerisindeki kimyasallara bakarsaniz, gozunuze carpacak tek sorun caffein dir. Bir bardak gfuel kahveden fazla kafein icerir. Günde 3 serving den fazla tüketilmemesi idealdir. 18 yas altinin kullanmamasi sitede belirtilmektedir.

Dostum biraz araştır lütfen. Bu içecek rakipleri redbull, monster gibi içecek sağlıklı bir içecek kanıtlanmış tek -yanı içinde 150mg kafein bulundurması kafeine hassas kişiler de tüketmesin bi zahmet.

Birde gümrük olayina gelirsek, artik ülkemiz bütün paketleri didik didik ariyor. Normalde spor supplementleri daha cok bcaa, protein vs. icin gecerli yasakli ürün olayi. Gfuel'de takilma olayi büyük ihtimal göze fiyattan takilmasi daha sonra ise kutunun acilmasi ve gümrük calisanlarimizin bir hydration formula oldugunu anlamamasi sonucu geri yollanabilir. GFuel geri yollanan ürünlere para iadesi yapar. SImdi kargoda olan bir paket daha var. Elime gecerse yada gümrüge takilirsa sizleri bilgilendirecegim.

Son 4 aydir gfuel siparis etmedim fakat diger kargolarim gümrüge takildi. (evet, hepsi takildi.)
Gfuel kargom hakkinda detay aldigim an cevap yazacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…