F
F1F2F3
Ziyaretçi
Araştır der iken! Sizin yaşınız kadar bu tarz ürünler kullanmış biriyim. Redbull'u sağlıklı bir içecek diyorsan zaten tartışma bitmiştir.

Arkadas sagli icecek yazmis, bende güldüm.Araştır der iken! Sizin yaşınız kadar bu tarz ürünler kullanmış biriyim. Redbull'u sağlıklı bir içecek diyorsan zaten tartışma bitmiştir.
![]()
Redbull gibi zararlı bir içecek değil demek istemistim eksik yazmışım bizim ülkemizde redbull gibi ürünlerin satışı yapılıyorken sırf bazı satıcıların işine gelmiyor diye yurtdışından gıda takviyesi ürün alamıyoruz zararlı felan diyorlar palavere zararlıysa sen kendi ülkende yasakla bu ürünleri hadiAraştır der iken! Sizin yaşınız kadar bu tarz ürünler kullanmış biriyim. Redbull'u sağlıklı bir içecek diyorsan zaten tartışma bitmiştir.
![]()
Enerji içeceği getirmek yasak fakat toz olduğu için anlarlar mi bilmem.Ben de yakın zamanda denemek için bir 5li paket istiyorum. Okadar enerji içeceği seven biri değilim ancak yeni tatlar hoşuma gidiyor. Adamlara türkiyeye giriş hakkında mesaj attım ancak herhangi bir geridönüş alamadım. Eğer cidden türkiyede daha önce almış kullanmış olan varsa yardım edebilir mi? Ayrıca ülkemizdeki vergi politikalarından dolayı nasıl bir işleyiş olur? Gümrüğe gidip ödemek yeterli midir? Bilen birileri cevaplarsa sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.