@GFYT ile soru cevaplama etkinliği

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

En sonki soru cevaplama etkinliğinin üzerinden biraz zaman geçmesini bekleyip konuyu uygun günde açmak için biraz sizi beklettim. Son konuya olan ilginiz için teşekkür ederim. Meraklısına son açılan konu:

Bu konuda @GFYT hocamız ile bu etkinliği yapmayı umuyorum. Hemen sorularımıza geçelim.

Soru formatı, gizliliğinizi ihlal etmiyor, daha çok forum kimliğinize yönelik sorular içeriyor. Sorulara geçtiğimizde daha net anlayacaksınız.
  • Kendinizi kısa bir cümle ile tanıtır mısınız?
  • Technopat Sosyal'e nasıl üye oldunuz? Bir gerekçesi var mıydı?
  • Video oyunları ile aranız var mı? Eğer varsa en sevdiğiniz oyun nedir?
  • En sevdiğiniz müzik ve müzik türü nedir?
  • En sevdiğiniz yiyecek ve içecek nedir?
  • En sevdiğiniz dizi ve film nedir?
  • Hobileriniz nelerdir?
  • Sosyal, sizin için ne ifade ediyor?
  • Teknik destek kategorisinde olan bilgi birikiminizin kaynağı nedir?
  • Futbolla aranız nasıl tam emin değilim ama bir takım tutuyor musunuz?
  • Takma adınızın (GFYT) bir anlamı var mı? Varsa bize bundan bahseder misiniz?
Diğer forum üyeleri arasında az da olsa bir kaynaşma olacağını umuyorum. Hocamıza sormak istediğiniz sorular olursa (teknik destek harici) buradan sorarak bilgi edinimi sağlayabilirsiniz. Katılım ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Kendinizi kısa bir cümle ile tanıtır mısınız?

20 yaşında kirli sakallı gözlük takan klasik birisiyim. Tek sorunum sakalların beyazlaması, çok şükür hayatımdan memnunum.

Technopat Sosyal'e nasıl üye oldunuz? Bir gerekçesi var mıydı?

Sosyal'e bilgisayar parçası sormak için üye olmuştum. Zamanında zorluklarla biriktirdiğim para ile sistem toplayacaktım, Recep Baltaş'ı zaten az buçuk tanıyordum soru sormak amacıyla katıldım. O zamandan bu yana oldukça fazla şey öğrendim diyebilirim. Sosyal özellikle eskiden oldukça bilgili üyelerin barındığı bir forumdu, şu an hala yaşatmaya çalışsak da forum kültürü gitgide bitmekte. Yapacak bir şey olmaması üzücü.
Üye olduğumda Burak Alkan'ın klasik mesajı vardır, onu görüp insanların nasıl bu kadar fazla mesaj yazdığını düşünmüştüm. Yazılıyormuş zamanla :)

Video oyunları ile aranız var mı? Eğer varsa en sevdiğiniz oyun nedir?

Kendimi bildim bileli video oyunlarına karşı ilgim bir hayli fazla. GTA 3 ile başladım video oyunlarına, aklına gelebilecek her türlü oyunu deneyimledim. En fazla beğendiğim oyundan ziyade oyunlar var. Mafia 2, RDR2 ve Crysis 2 bunlardan bazıları.

En sevdiğiniz müzik ve müzik türü nedir?

Anadolu rock ve arabesk. Anadolu insanı başka ne tür dinleyebilir :)

En sevdiğiniz yiyecek ve içecek nedir?

Çorba olarak beyran veya toz tarhana. Ana yemek olarak Adana kebap kesinlikle. İçecek eğer soğuksa bira, yoksa kola veya ayran tercihimdir.

En sevdiğiniz dizi ve film nedir?

Sitcom izlemeyi seviyorum, friends tercihimdir. Yerli ise Kurtlar Vadisi. Film olarak Recep ivedik serisine gülüyorum. Türk insanı her ne kadar eleştirse de Türkiye'de mizahı en iyi yansıtan seri benim gözümde.

Hobileriniz nelerdir?

Gece vakti araba kullanmayı seviyorum. Otoyolda 160-170 arkada müzik ile kafayı tamamen boşaltmış oluyorum, iyi de futbol oynarım.

Sosyal, sizin için ne ifade ediyor?

Teknik destek kategorisinde olan bilgi birikiminizin kaynağı nedir?

Sosyal benim bilgilerimin kaynağı. Küçüklükten beridir bildiğim az buçuk bilgiyi burada pekiştirip bir yandan ders bir yandan mesleğe atıldım. Bana fazlasıyla yararı oldu Technopat'ın, vefa olarak da burada insanlara yardım ediyorum. Mavi ekran okumayı buradan öğrendim tamamen, şu an aktif olarak 4-5 forumda yardımcı oluyorum insanlara. Görev almak istedim yönetimde, şartlar oluşmadı yoksa çok isterdim moderatör olmak Technopat'ta. Saygım büyük siz ve arkadaşlarınıza.

Futbolla aranız nasıl tam emin değilim ama bir takım tutuyor musunuz?

Yukarıda bahsetmiştim, küçük yaştan itibaren GS altyapısında futbol oynardım10 numara olarak. Sakatlık sonrası devam edemedim, üzgünüm bundan dolayı. Koyu beşiktaşlıyım bu arada 😄.

Takma adınızın (gfyt) bir anlamı var mı? Varsa bize bundan bahseder misiniz?

Şans eseri bulduğum bir nickname. Geralt for Rivia'dan türettiğim bir isim, ne için yaptığımı bende hatırlamıyorum. Güzel olduğunu düşünüyorum ama 🙃

En son bu kadar bilgiyi moderatörlüğe başvururken yanıtlamıştım 😁

@GFYT hocam cevaplarınız bir nebze sizi daha iyi tanımamıza olanak sağladı, ilginiz için teşekkür ederim ve ayrıca memnun oldum :)

Beni konuk ettiğin için ben teşekkür ederim, isminizi ben hala bilmiyorum bu arada sizin.

Beni konuk ettiğin için ben teşekkür ederim, isminizi ben hala bilmiyorum bu arada sizin.

Rica ederim hocam. İsmim kullanıcı adımın içindeki Emre. Birisi bana da etkinlik yaparsa ben de dökülebilirim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı