ggOS nasıldır?

coolhsn

Decapat
Selam, ben ilk başta PC bayağı kötü Valorant'ta 70 FPS alıyorum en düşük ayarlarda bu yüzden rekos_0.4 adlı bir ISO önerdiler. Bende kurdum fakat artık Valorant oyununda 1709 sürümü hile korumasından dolayı açılmayacakmış, birazcık araştırdım ggOS buldum o da rekos_0.4 gibi güzelmiş Windows 20H2 sürümündeymiş.
ggOS kullanan varsa bilen varsa önerebilir mi? Hataları var mı ve iyi bir tercih mi size sorayım dedim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir modlu Windows Valorantta aldığınız FPS'i gözle görülür ve oynayışınıza etki eder derecede arttırmayacak.

Şuan piyasada görebildiğim kadarıyla programlar ve Windows özellikleri ile olan uyumluluğu en yüksek seviyede tutup aynı zamanda yüksek performans sunan tek modlu Windows AtlasOS, şahsen denediğimde onda bile oyunlarda uyumsuzluk oluyordu. Örneğin bir oyunu uzun bir süre alta atmadan oynadıktan sonra alta atınca sistem bildiğiniz sadece yeniden başlatılınca düzelmek üzere donuyor, en uyumlularında bile sinir bozucu sorunlara denk gelmeniz olası. ggOS'te bu daha da fazladır, ben hiç bulaşmayın derim, almayacağınız bir FPS için değmez.

FPS artışı çok olmasa da yaşarsınız. FPS düşmesi sorunu yaşıyorsanız tamamen çözülme ihtimali var. Hata konusunda kullandığınız programları bilmeden kimse bir şey diyemez.

Bu tarz ISO'lar gecikme düşürdüğü için oynanışınıza az da olsa etki eder.

Gerçekten ciddi bir fps artışı istiyorsanız ekran kartı, işlemci ve ram overclock yapabilirsiniz. Valorant gibi oyunlarda işlemci ve ram overclock'u bayağı etkili oluyor.

Şu anda ggOS kurmuş bulunmaktayım. Güzel bayağı sade. Beni en çok mutlu eden özellik boşta RAM kullanımı oldu 4 GB RAM'im var zaten normalde %50ye yakın civarda oluyordu boştayken. Bir süre kullanacağım. FPS konusuna gelirsek dendiği gibi pek bir değişiklik olmadı fakat çoğu arkada çalışan sistem otomatik silinik geldiği için drop sorunum kalktı. Şu anda Valorant'ta 60 ila 90 FPS arası alıyorum bana yetiyor. İnşallah ileride güzel bir sistem toplayacağım. Şu kötü iş laptopundan kurtulacağım. İyi sosyaller dilerim.

1701034103603.png

Şu anda ggOS kurmuş bulunmaktayım. Güzel bayağı sade. Beni en çok mutlu eden özellik boşta RAM kullanımı oldu 4 GB RAM'im var zaten normalde %50ye yakın civarda oluyordu boştayken. Bir süre kullanacağım. FPS konusuna gelirsek dendiği gibi pek bir değişiklik olmadı fakat çoğu arkada çalışan sistem otomatik silinik geldiği için drop sorunum kalktı. Şu anda Valorant'ta 60 ila 90 FPS arası alıyorum bana yetiyor. İnşallah ileride güzel bir sistem toplayacağım. Şu kötü iş laptopundan kurtulacağım. İyi sosyaller dilerim.

Eki Görüntüle 2032399
Sistem özelliklerinizi öğrenebilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı