Alinir hocam simdiden hayirli olsun.Bu sistemin anakartını Gaming X V2 yaptım, SSD'yi de MLD gen4 M500 1TB ile değiştirdim. 23.693TL yapıyor. Bu şekilde alınır mı, yoksa yeni sistem çıkmasını mı beklemeliyim?
Geçenlerde bir sürü hazır sistem çıkmıştı keşke onları alsaydınız. Bu fiyata AMD almanızı öneririm NVIDIA istiyorsanız da fiyat normal gibi.
Güzel.Özelleştirmeler iyi mi?
Butce varken AMD almak bence sacma olur butcesi olan birine AMD onermiyorum asla. Sorun yasayip yasamayacagi sansa bagli bir sey. Sirf daha fazla FPS icin AMD almak mantiksiz bence. NVIDIA alsin kafasi rahat olur.Geçenlerde bir sürü hazır sistem çıkmıştı keşke onları alsaydınız. Bu fiyata AMD almanızı öneririm NVIDIA istiyorsanız da fiyat normal gibi.
İyi alınır.AMD ile pek iyi tecrübelerim olmadı maalesef. Bir daha bulaşmak istemiyorum ekran kartında AMD'ye. Özelleştirmeler iyi mi?
Guzel hocam.AMD ile pek iyi tecrübelerim olmadı maalesef. Bir daha bulaşmak istemiyorum ekran kartında AMD'ye. Özelleştirmeler iyi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.