Ghost of Tsushima 1.499 TL değer mi?

Değmez. Oyun ilk günden korsana düşecek onu geçtim o fiyat bayağı fazla. Param var dersen bilemem.
Bekliyeceğim hocam korsana düşeceği malum ama indirime felan girerse alırım bu arada can sıkıntısından indirime giren Hogwarts Legacy satınaldım fakat hiç sarmadı bilmiyorum sıkıldım nedense daha ilk bölümlerden.
 
PS'de birkaç kez oynayıp bitirdim oyun cidden müziğiyle, hikayesiyle, oynayışıyla her şeyiyle çok güzel. Online olarak da eğlenceli ancak arkadaşların yoksa bulaşma 1 saat görev için uğraşıp sonra biri oyundan çıkıyor tüm görev iptal oluyor geçemiyorsun. Bu yüzden arkadaşlarınla Online oynamayacaksan o kadar para verme Torrent bekle.
 
Hogwarts'ın karakterleri ve hikâyesi tırt hocam ondan sarmamıştır.
Bu RDR2 ne biçim oyun anlamadım onun yüzünden çıta fena arttı bende hiç birşey beğenemiyorum artık resmen 2 defa %100 bitirdim hala tadı damağımda harika bir oyun sonrasında Detroit Become oynadım o sardı onuda bir kaç kez bitirdim farklı sonları tekrar tekrar oynayarak fakat şöyle Samurai temalı bir oyun arıyorum aslında Sekiro güzelde Soul's oyunları zor geliyor nedense beceremem diye yanaşmıyorum bu yüzden GoT oynamak istedim :)
 
1500 verilmez ama 300 500 verilir. Bir rdr2 seviyesinde olmasada bir altı diyebilirim. Gerçekten temasını seviyorsan çok saracak bir oyun.
Tema ve görsel olarak oyun çok çekici duruyor aslında bu yüzden oynamak istiyorum indirime girerse bakacağım hocam çok zorda kalırsam Torrent belki.
 
'İzlediğim kadarıyla' oyun gerçekten mükemmel. Hele ki orijinal dilde oynarsan çok daha mükemmel.
Gelelim Türkiye fiyatına. 1500-1600 TL verilir mi? Oyun 60 dolar. Key sitelerinde 50 dolara kadar düşüyor. Takip etmek gerek. Ama oyunun çıkmasına daha 1 ay var. Oyunun nasıl çıkacağı belli değil. İyi mi çıkar kötü mü çıkar bilemeyiz. Bu nedenle oyun çıktıktan sonra alma taraftarıyım.
Lakin Yılmaz'ın İlkkan'ın üzerine çıkıp oynayıp suratına tükürdüğü gibi dolarda bizimle dalga geçiyor. Bu da göz önünde bulundurulmalıdır.
Bana sorarsan benim Steam takip listemde. Birkaç gün sonra maaşım yatacak ve ben alacağım. :)
Bir oyuna 1500-2000-2500 TL verilmez diyene bakma. Oyunlar zevk versin diye var. Gerçekten zevk alacağımı düşündüğüm her oyunu aldım ve alacağım. Örneğin; Stalker 2. Oyun sürekli ertelendi ama çıkınca beni zevkten dört köşe yapacağını düşündüğüm için 300 TL'ye satın almıştım. İyi ki de almışım. Şimdi 35 dolar.
Korsan öneren emek hırsızlarını da kaale alma. PC'leri çöplükten ibarettir.
 
Tarzını seviyorsanız verilir. Oyun yeni değil kendini kanıtlamış bir oyun. Hoş olmasa da sevmesek de doların durumu ortada. "1500 tl verilmez" diyenlerin alternatifi nedir? Korsan almak istemeyebilir insanlar. Ne seçenek sunacaksınız ona? Sanki başka yerde 500'e var da adam 1500'e almak istiyor gibi tepkilere gerek yok. "Oyun kötü, abartı bir oyun bence verme" diyenleri anlarım ama oyunu sevdiği halde verilmez diyenleri anlayamam. "Bir oyuna bu kadar para verilmez" tamam. Peki alternatifin nedir korsan dışında? Varsa tabii ki paylaşsın değerlendirelim. Ama korsan tercih etmeyen insana laf edecekse boşuna yormasın kendini. Korsan oynamak durumunda olanlara laf etmiyorum ama korsan övene ediyorum.

He şunu eleştirebiliriz. Zaten senaryosu hazır, yapılmış bir oyun bu. Yani maliyeti daha az. Sony neden bunu 60 dolara satıyor? Bu tartışılabilir.

Oyunun performansı sıkıntı olmayacaktır daha yakın zamanda Horizon ile kendini bir kez daha kanıtlamış Nixxes yapıyor port işini. İmkanınız varsa ve beklediğiniz bir oyunsa alınabilir o yüzden. Hadi diyelim tırt çıkt port. Steam de Epic de iade imkanı veriyor zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı