Ghost of Tsushima 800 TL değer mi?

Normal modda ama zora almam neden gereksin ki? Zora almadan iade ettim ben ama oyunun combat mekanikleri iyiyd.

Normal modda dediğinin olması normal gibi çünkü zorluk derecesini arttırdıkça muhafızlarını seni fark etmeside artıyor.

Normal modda dediğinin olması normal gibi çünkü zorluk derecesini arttırdıkça muhafızlarını seni fark etmeside artıyor.
Normal mod inanılmaz derecede kolay ama, o da normal değil. Zorda hiç denemedim ama muhtemelen çok bir farkı yoktur. Diyalog sonrası tüm NPC'ler dağılıyor ve hepsi arkasını dönüyor. Mesela TLOU Part 1 veya Assassins Creed oyunlarından bilirsiniz NPC'ler etrafta sürekli dolanır, boş kalmazlar. Ghost of Tsushima'da bu durum öyle değil, bir süre konuştuktan sonra belli yerlere gidip sabit duruyorlar. Adamların ortasında depar atıyorum yine birkaç tanesi görüyor.

Normal mod inanılmaz derecede kolay ama, o da normal değil. Zorda hiç denemedim ama muhtemelen çok bir farkı yoktur. Diyalog sonrası tüm NPC'ler dağılıyor ve hepsi arkasını dönüyor. Mesela TLOU part 1 veya Assassin's Creed oyunlarından bilirsiniz NPC'ler etrafta sürekli dolanır, boş kalmazlar. Ghost of Tsushima'da bu durum öyle değil, bir süre konuştuktan sonra belli yerlere gidip sabit duruyorlar. Adamların ortasında depar atıyorum yine birkaç tanesi görüyor.

NPC konusunda haklısın. Zor modda deneyimlemeni isterdim çünkü muhafızlar seni hemen fark edebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı